Bullmasztif szuka kutyát hány évesen érdemes/lehet pároztatni?

válasza:Szerintem elöbb vidd el tenyész szemlére, majd csináltass egy DP. szűrést. Ha ez jó, akkor lehet pároztatni.
Ám ha nincs Tk.-e akkor semmi képpen nem kéne befedezni.
Ha netán DP. a szuka akkor a kölykök is azok lesznek.
Na ilyenkor van az hogy fél évesen le kell altatni a kölyköt, mert akkora fájdalmai vannak. Persze ez függ attól hogy milyen súlyos. Ha tudják műteni akkor 100 ezrekebe kerül.
De van aki egyszerűen megoldja a dolgot. Ebben az esetben az utcán landol a kölyök.
Ne akard ezt!!!

válasza:Elmondom mikor fedeztetheted a szukádat.
KELL A TÖRZSKÖNYVE
KELL A TENYÉSSZEMLÉJE
KELLENEK SZŰRÉSEK, HOGY NINCS BETEGSÉGE
Ha ezek nincsenek meg, még véletlenül se fedeztesd ,mert az SZAPORÍTÁS ! Ha meg azért akarod fedeztetni, mert te úgygondolod, hogy egy kutyának legalább egyszer szülnie kell, akkor tévedsz !!A kutyának a párzás nem élvezet, hanem kifejezetten fájdalmas ! plusz még a szülés is fájni fog neki.

válasza:Azt még hozzá lehet tenni, hogy a bulmának elég nagy a feje.
Ennél a fajtánál szülésnél, sokkal gyakoribb a komplikáció fellépése, és császározni kell.
Ha nincsen időbe felismereve, akkor hullamérgezésben, rámegy az anya is.
Kapcsolódó kérdések:
Ez baj? 1éves kutya, sztem eltanulta a szuka kutyámtól...
Van különbség a két nem között a "kutyaszagot" illetően?Erősebb,intenzívebb valamelyik nemnél?Vagy nincs semmi különbség?Esetleg fajtánként?
viszont az meg nem jó hosszú távra és nem egészséges
Mintha nem lennének ivartalanítva. Egy rottweilerről és egy dobermannról, illetve egy dobermannról és egy bullterrierről lenne szó.
Van egy ilyen kutyusom, és hát jön a tél és reményeim szerint hó is lesz. Szeretnék vele szánt húzatni, de nem tudom mekkora hámot vegyek neki. A kutyus 2 éves.
Tól-ig számokat írjatok légyszíves.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!