A kutya fülében középfültőgyulladást milyen baktériumok okoznak és miylen antibiotikum jó rá?

válasza:

válasza:Ha még nem túl gyulladt,akkor csak kimossa és cseppet ír rá! szerintem mindenképpen vidd orvoshoz,nem ér annyit,hogy utána műteni kelljen! Melyik megyében laksz?
Ha lekezelte,ajánlom a gyakori(egy héten egyszer-kétszer) fültisztítást! Fél percig tart az egész. Nem muszáj hozzá oldat,jó a kamilla is,de sima langyos víz is megteszi: bevizezett vattakoronggal kitisztítod,utána meg szárazra törlöd. Milyen fajtájú egyébként?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
1.Nagy korában télen a hőszigetelt házába legyen. 2.nagytestű legyen 3.Amikor nyáron elutazunk 2hétre a mamámhoz vinném hogy vigyázzon rá de ott van egy 11 éves golden retriever is.Tehát ne legyen nagyon domináns. 4.Mozgás: 1 nap 2-3 órát tudnám...
Ma elindultam kifelé a társasházunk udvarából.Ott áll egy nő párózon egy kis fehér kutyával.El akarok menni mellettük,erre a kutya morogva és ugatva elkezdett rohanni utánam,pedig rá sem néztem! Pedig azt hittem először nincs is rajta póráz! Akkor mi lett volna?...
Körülmények: Aki mellé lesz hozva, egy még 1 éves korában altatás elől mentett közép uszkár öreglány. Egész nap van előtte 2 tányérban száraz táp és friss víz! Esténként kap annyi szaftos tápot amennyit meg óhajt enni. A pincébe lakik egy kutyaólba, puha, meleg, fűtve...
Ha nincs rajta a póráz szépen jön mellettem de ha rajta van akkor egyből betámaszt és húznom kell! Ötletek?
Nekem úgy tűnik, hogy jól elvan és játszik, de lehet, hogy tévedek.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!