Melyik állatorvos a jobb illetve valaki viszi az alábbi állatorvoshoz (többi lent) a VII. kerületben (aki persze ott lakik, ha van ilyen)?
SanaVet állatorvosi rendelő,1076,Garay utca 21
Palavet Állatorvosi rendelő ,1071 Budapest, Peterdy utca 35.
Melyik a jobb?valaki viszi az egyikbe közületek?ha igen mennyibe kerül az átkéretés(oltási kiskönyv átírása stb... és a veszetségi+kombinált oltás+féreghajtás?A normális válaszokat előre is köszönöm!

válasza:

válasza:

válasza:Itt van az elérhetőség:
A másik kettőről semmit nem tudok, én ide járok ha nagy baj van, oltatni meg bárhova ami útbaesik.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Melyik jobb?
Szerintetek melyik fajta a jobb? A Westie vagy a Cocker spániel!
Lázon kívül a nyaki nyirokcsomók is duzzadtak, valamint mintha sétáltatás után emelkedne a testhőmérséklete, (érzetre) míg alvás után viszont alacsonyabbnak tűnik. Az állatorvos teszttel kizárta a kullancsos megbetegedéseket, (miután vagy 5 antibiotikumot felírt neki...
Héra, Penny Dolly, Lexie, vagy Lola?
A jelenlétünkben komoly sokk érte a macskánkat (lsd később), és ha hasonló helyzetet észlel, akkor megrémül, és agresszív lesz. Valószínűleg a hellyel és sajnos velünk kapcsolja össze a szörnyű élményt, ezért az orvos azt javasolta, hogy próbáljunk új helyet találni...
Tényleg azon múlik, hogy az állatorvos melyiket ajánlja? Nem furcsa nektek, hogy Acanás plakátot (én legalábbis) még egyetlen rendelőben sem láttam kifüggesztve?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!