Kutyáknak a különféle hangokhoz való hozzászoktatáshoz (tüzijáték, sziréna stb) hatásos lehet egy CD amin ilyesmi hangok vannak?

válasza:szerintem sokkal egyszerűbb zörgő tárgyakat dobálni a kutya mellé, papírzacsi...
Ha beteszel egy CD-t és szól órákig,akkor az nem éri elazt a hatást mintha odadobsz egy kulcscsomót a kutya mellé a kőre

válasza:Igen de egy olyan kutya amelyik eleve fosik a zajoktól amellé ha odadobsz egy kulcscsomót világgá rohan. Ezzel a módszerrel nem lehet szoktatni a kutyát a hangokhoz.
Ismerős tenyésztő a kölyköknél használ ilyet.

válasza:

válasza:

válasza:Szia!
Szerintem hasznos lehet.
Engem is érdekelne...
Elküldenéd nekem priviben a cd nevét?
Előre is köszönöm!

válasza:privi megy
Klikkerezünk, igaz még csak most tanulta meg a pinyólabdaérintést, de nagyon vágja, hogy labda-kaja.
Karren Pryor? Ez új, picit írnál bővebben? Tapogatózom a vakvezetőkutya kiképzés irányába is, Rithnovszky könyvei nagyon érdekesek.
Kapcsolódó kérdések:
Ma sétáltam és a főút mellet egy kis rét után van a strand ami nem működik, de fel akarják újítani. Megnéztem elkezdték-e már. Elmentem a bejáratig és előjött két fekete kutya. Nem tudom milyen fajták voltak, mert nem néztem rájuk. Nagyon ugattak meg minden aztán én...
Ma hoztam el egy 6 hetes keverék kiskutyát. Sajnos, mivel sok kiskutya született egy alomban, menhelyre akarták vinni őket, így hát egy tüneményt magamhoz vettem. Nem igazán foglalkoztak a bolhátlanításával. Később észrevettem, hogy sajnos a kiskutyában rengeteg,...
A goldim 2010.november legvégén kapott nobivac orrcseppet,miután átestünk a betegségen. Kutyasuliba járunk azért kapta meg a betegség után hogy ne fertőződjön meg újra. Most a suliba megint volt egy kenelköhögésen kutya,hatásos még a november végi orr csepp? Másfél...
Már kétszer előfordult, hogy a kutyámat séta közben megtámadta egy másik kutya. Szerencsére nem lett semmi baja, de azért ezt átélni nem volt olyan jó. Ezért gondoltam, hogy elővigyázatosságból viszek magammal kürtöt, és ha úgy látom, hogy támadni akarna egy kutya,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!