Milyen táppal érdemes etetni 8-9 hetes korától egy amerikai staffordshire terrier kölyköt?
Figyelt kérdés
persze árban ne legyen annyira húzós2011. okt. 20. 22:52
1/8 anonim 

válasza:

válasza:Pro Plan, Brit Care, Dado, Josera, Dog Chow... Ezek jó tápok és nem olyan drágák:-) Én a Brit Care kölyöktáppal etettem a kutyusom és nagyon szépen fejlődött..
3/8 A kérdező kommentje:
köszöntem ;)
2011. okt. 20. 23:13
4/8 anonim 

válasza:

válasza:Én flatazol pappy val etettem :)
5/8 anonim 

válasza:

válasza:Brit Care kölyöktáp, flatazol pappy, Happy Dog Maxi Baby-vel:)))
7/8 anonim 

válasza:

válasza:én is Brittel etetek, panasz semmi :) az állati.com tele van az akciókkal mindig, én ott veszem
8/8 anonim válasza:
Én ezzel etetem :) [link] ár-érték arány jó,összetétele is rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Ő Amerikai Staffordshire Terrier? Miért írják azt hogy nem kívánatos ha a színe több mint 80%-a fehér?
Egy ismerőstől szeretnék egy ilyen kutyát, viszont nincs törzskönyvezve a kutya, azt állítja hogy 100% fajtiszta, viszont olvastam olyat is hogy nem kívánatos ha több mint 80%-ban fehér a színe.Íme a képek róla:
Lavet csonterősítőből mennyi szükséges egy 9 kiskutyát szoptató Amerikai Staffordshire Terriernek?
A kutya kb 22-25 kg. Rizst, zöldségeket, csirkehúst, tojást, kenyérrel keverve, maradékokat és nem prémium kategóriás tápot szokott kapni...(olcsóbb táp). Vízben beáztatva hajlandó csak elfogadni, nem nagy örömmel.Nem igazán szereti a tápokat. Mellé adjak neki...
Egy amerikai staffordshire terrierből is lehet olyan viadal kutya mint az amerikai pitbull terrierből?
Vagy csak kinézetre hasonlítanak egymásra?
Hogyan és mire tanítsak egy amerikai staffordshire terrier kölyköt?
Tulajdonképpen egy szófogadó, barátságos, jámbor kutyát szeretnék nevelni belőle.
Milyen kellékeket érdemes vásárolni egy amerikai staffordshire terriernek?
Kicsit furcsa kérdés ez, de érdekelnének az árak is pl. egy láncos póráznak stb.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!