Ő Amerikai Staffordshire Terrier? Miért írják azt hogy nem kívánatos ha a színe több mint 80%-a fehér?
Egy ismerőstől szeretnék egy ilyen kutyát, viszont nincs törzskönyvezve a kutya, azt állítja hogy 100% fajtiszta, viszont olvastam olyat is hogy nem kívánatos ha több mint 80%-ban fehér a színe.
Íme a képek róla:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ha nem kell én örökbe fogadom!^^ :)
Nagyon nagyon nagyon édes kutya, ez szerintem fajtiszta...:D

válasza:Emberek, értsétek már meg!!!
Fajtiszta 100%, hiszen KUTYA.
Viszont erősen kétlem,hogy FAJTAtiszta lenne.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szeptember 16-án, péntek reggel szökött meg a 7 éves kiskutyám, Dunakeszi Tisza utca környékéről, Nenszi névre hallgat, fehér, rövid szőrű, halvány zsemle színű foltokkal, nyakában rózsaszín, csillogós nyakörv van, tüzel, így keresi a fiú kutyák társaságát. Ha valaki...
Vélemények?
Szeretnék egy narancs-fehér angol cocker spániel kiskutyát jövőre. Olyan megbízható tenyésztők elérhetőségét szeretném itt megtudni, akiknél ez a színváltozat megtalálható általában az alomban. Ha egy mód van rá Budapesttől max.100km-en belül, hogy az almot...
köszi :)
Fehér vagy maszkos pulit keresek. Kennek ajánlatok? A kutya tovább tenyésztési céllal kéne. Már van egy fekete kanom. És mellé szukát keresünk.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!