Félős kutya a Rhodéziai Ridgeback?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szeretnék egy cukimuki kutyát, külsőre ez annak tűnik. Vélemények?
Én a Rotweiler és a Bullmasztiffot sokalom .
A fiamnak szertnék venni valamien állatot születésnapjára. Néztük hogy milyen körülmények kellnek egy kutyának . mi egy nagyobb testű kutyában gondolkodtunk , és hogy szeresse a gyerekeket
Azt mondták, hogy kb. 3-4 éves lehet, közepes testű, nem tudjuk otthon hagyni, mert iszonyatosan ugat, társasházba lakunk és a szomszédok nem nézik jó szemmel, amit megértek. Hozzá tudom szoktatni ilyen idős korban, hogy egyedül maradjon otthon? Kb. 1 hónapom van, utána mennem kell dolgozni.
Szóval amikor mondják, hogy add oda a kutyának, vagy el kéne vinni a kutyát, vagy vidd le a kutyát, stb, egy idő után megértik, hogy róluk van szó?
Nemrég játszottam a kutyával és észre vettem hogy ami elől volt 4 foga abból 1 hiányzik. Ahogy megnéztem nincs beletörve csak egy lyuk van ott. Nem hiszem hogy fájna neki mert rendesen eszik, nem vakarja. Én még nem hallottam olyat hogy a kutyáknak ki hullana a foga....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!