Azt tényleg nem tudom megtanítani a kutyának, hogy földről idegen kaját ne egyen meg?
Mondtam ismerősömnek, hogy majd betanítom a kutyámnak, hogy ha valaki bedob valami élelmet, hogy megmérgezze a kutyám, akkor a kutya meg se szagolja.
Erre nevetett, és mondta, hogy ilyen kutyasuliban is CSAK úgy tanítanak, hogy a kutya akkor, ha a gazdi ott van, nem veszi fel, de ha nincs ott, akkor tuti megkóstólja, megeszi, szóval hiába minden.
Ez igaz?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kistestű kutyáról lenne szó.
Van egy egy éves fajtatiszta,ivartalanított kan kutyám,alaszkai malamut.Fajtamentőktől hoztam,fél éve vagyok gazdija.Az előző gazdái kidobták. Nagyon okos,barátságos kutya.Mindig visszajön amikor hívom,legalábbis az udvarban.Szereti a gyerekeket és más kutyákat...
Jártam vele kutyaiskolába is, de nem sokat használt. Állandóan rángatja a pórázt, és ha sikerül is láb mellett jönnie akkor is csak pár percig megy neki.
Menta csak 1éves de nem tudom, hogyan kell trükköket tanítani neki.Segítsetek! Nincs klikkerem és hiába nézek utána nem csinálja meg a kutyim!
Gondolok itt főleg arra, hogy jobbra, vagy balra menjen, szóval az irányokat. de az állj, meg a gyerünk is érdekel, hogy ki hogyan tanitotta meg.:) Szibériai Huskyról van szó.:)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!