A kutyám kegyetlenül vakaródzik, bolhája nincs de a felkapart helyen korpás a rész. Mi lehet ez?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A lánykutyákat próbálja meghágni, meg mozog is, de sose láttam eddig, hogy kijönne neki.
Vagy mi történhet a vágások között? Van olyan, hogy valaki egy perc alatt így rendbetesz egy kutyát, és utána a kutya hálásan bújik hozzá? Itt van amúgy a tegnapi rész
itt van egy nagyobb területünk és néha elszoktunk menni sétálni. és közben őzek, vaddisznók, rókák, borzok, mókusok, fácánok, görények, nyestek és télen még szarvasok is járkálnak. baromfiink is vannak! Melyik kutya lenne a lejobb ha azt akarom, hogy a házat is őrizze...
Kenjek rá Framykoin-t és kössem be estére? El nem tudom képzelni, hogy mitől lehet olyan. Azt tudom, hogy éjjel a szőnyegét kaparászta (hallottam), de akkor miért a hátsó lába a rossz? A hátsó lábán a körmök rövidebbek is. Nagytestű kutya.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!