Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám kegyetlenül vakaródzi...

A kutyám kegyetlenül vakaródzik, bolhája nincs de a felkapart helyen korpás a rész. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:
talán allergia,de menjetek orvoshoz vele :)
2012. jan. 20. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én kutyámmal is ez volt, 1 hete mikor hazahoztam magamhoz. Többen azt mondták, hogy biztos nem megfelelően volt táplálva. Azóta csak ugyan azt az egy fajta tápot kapja, és helyrejött.
2012. jan. 20. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet helytelen táplálkozástól. Lehet ekcéma is talán. Vagy valamire való allergia. De volt egy kutyusunk, akiben ha csak 1 apró bolha volt máris allergiásan szét akarta vakarni magát míg ki nem irtottuk belőle. Persze soha nem voltak bolhásak a kutyáink, de volt hogy átugrott rá más kutyájáról, és 30 éve még nem nagyon védték a bolha és kullancs ellen az állatokat.
2012. jan. 20. 18:18
 4/4 anonim ***** válasza:
ruhes a kutyád,nalunk is volt ilyen,mar kornyeken fordul elo általában.nem mindegyik bolhairto hatasos ellenuk
2012. jan. 20. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Normális, hogy a másfél éves francia bulldogomnak még nem jött elő a rózsaszín rész a nemi szervéből?

A lánykutyákat próbálja meghágni, meg mozog is, de sose láttam eddig, hogy kijönne neki.

Láttátok tegnap az Egyik kutya másik nemet? Szerintem ez volt az eddigi legjobb rész, de ezt tényleg így meg lehet csinálni?

Vagy mi történhet a vágások között? Van olyan, hogy valaki egy perc alatt így rendbetesz egy kutyát, és utána a kutya hálásan bújik hozzá? Itt van amúgy a tegnapi rész

Milyen kutyát válasszak? Vidéken lakok! és itt bizony vaddisznók is járkálnak mert a falu legszélén egy erdős rész mellett lakunk.

itt van egy nagyobb területünk és néha elszoktunk menni sétálni. és közben őzek, vaddisznók, rókák, borzok, mókusok, fácánok, görények, nyestek és télen még szarvasok is járkálnak. baromfiink is vannak! Melyik kutya lenne a lejobb ha azt akarom, hogy a házat is őrizze...

Nagyon feldagadt a kutyám hátsó lábán a 2 ujj közötti rész. Először azt hittem, hogy hiányzik egy ujja (akkora hézag van a 2 ujj között), aztán...

Kenjek rá Framykoin-t és kössem be estére? El nem tudom képzelni, hogy mitől lehet olyan. Azt tudom, hogy éjjel a szőnyegét kaparászta (hallottam), de akkor miért a hátsó lába a rossz? A hátsó lábán a körmök rövidebbek is. Nagytestű kutya.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!