Az ECOPET NATURÁL PUPPY jó minőségű kutya táp?

válasza:

válasza:A sima ecopet kölyöktápja tenyésztői kiszerelésben (20kg-os) a saját árkategóriájában szerintem kifejezetten jó, hogy ez az ecopet naturál már egy újabb összetétel e azt nem tudom, de valószínűleg kb azonos.
Hol nézted? Mennyiért vennéd?

válasza:Az ecopet a jobb a kettő közül, de ennyiért szerintem drága.
Itt a 15kg-os már jobban megéri, ha az ecopetnél maradnál:
De a cibeu (farmina gyártja ezt is az ecopoet "nagytesója", ez már szuperpremium táp, még jobb összetétellel) tenyésztői kiszerelésben még mindig olcsóbb, mint amit linkeltél:
Kapcsolódó kérdések:
Úgy néz ki(az orvos arra gyanakszik)az 1éves kutyám baromfi allergiás.A fülén és a feje tetején szinte teljesen megkopaszodott már és mindenhol nagyon hullik a szőre.Azt javasolta váltsunk baromfi mentes étrendre,de sok jutalomfalaton és tápon csak annyi van hús és...
mert eléggé válogatós és tanácstalan vagyok milyet vegyek neki aztán nem eszi meg.. meg még drága is és nem akarok ebbe a csapdába esni..
csak olvastam a neten,hogy ez egy új magyar táp és olcsó is..
Milyen márkájú táppal, konzerves eledellel érdemes etetni, ami pénztárcabarát, mégis jó minőségű és naponta hányszor (3 hónapos korától kezdve egészen felnőtt koráig)?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!