Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az ECOPET NATURÁL PUPPY jó...

Az ECOPET NATURÁL PUPPY jó minőségű kutya táp?

Figyelt kérdés
kinek mi a véleménye esetleg tapasztalata? az ECOPET NATURAL PUPPY SZÁRAZ kutya táprol? megéri a pénzét?
2012. aug. 26. 22:53
 1/7 anonim ***** válasza:
nem tűnik rossznak az összetétel alapján, bár csirkés én azokat annyira nem szeretem, de nincs gond vele.
2012. aug. 27. 01:07
 2/7 anonim ***** válasza:

A sima ecopet kölyöktápja tenyésztői kiszerelésben (20kg-os) a saját árkategóriájában szerintem kifejezetten jó, hogy ez az ecopet naturál már egy újabb összetétel e azt nem tudom, de valószínűleg kb azonos.

Hol nézted? Mennyiért vennéd?

2012. aug. 27. 07:44
 3/7 A kérdező kommentje:
[link] itt néztem szerintem elég jó áron vannak! Meg ami még szimpatikus volt az a dog chow ! a két táp közül melyik a jobb minőség? mert most nagyon jó áron van mind a kettő!
2012. aug. 27. 08:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Azt, el is felejtettem írni! hogy, egy 8 hetes Berni pásztornak lesz!
2012. aug. 27. 08:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Most találtam egy másik oldalt! Ott 15kg és 8550ft!
2012. aug. 27. 10:13
 6/7 Kocsis Misi válasza:
Jézus én az Ecopetet 7000-ért vettem, a dog chowt meg 7500ért az ecopet a jobb minőségű
2012. aug. 28. 09:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Az ecopet a jobb a kettő közül, de ennyiért szerintem drága.

Itt a 15kg-os már jobban megéri, ha az ecopetnél maradnál:

[link]

De a cibeu (farmina gyártja ezt is az ecopoet "nagytesója", ez már szuperpremium táp, még jobb összetétellel) tenyésztői kiszerelésben még mindig olcsóbb, mint amit linkeltél:

[link]

2012. aug. 28. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Baromfi allergiás kutya milyen prémium kategóriás/jó minőségű tápot és jutalomfalatot ehet?

Úgy néz ki(az orvos arra gyanakszik)az 1éves kutyám baromfi allergiás.A fülén és a feje tetején szinte teljesen megkopaszodott már és mindenhol nagyon hullik a szőre.Azt javasolta váltsunk baromfi mentes étrendre,de sok jutalomfalaton és tápon csak annyi van hús és...

Valami jó minőségű kutya táp aminek nem mond ellent és árba is megfelelő?

mert eléggé válogatós és tanácstalan vagyok milyet vegyek neki aztán nem eszi meg.. meg még drága is és nem akarok ebbe a csapdába esni..

Fer-dog kutya táp jó minőségű? és honnan tudnám megrendelni?

csak olvastam a neten,hogy ez egy új magyar táp és olcsó is..

Havonta mennyibe kerül egy beagle fajtájú kutya tartása?

Milyen márkájú táppal, konzerves eledellel érdemes etetni, ami pénztárcabarát, mégis jó minőségű és naponta hányszor (3 hónapos korától kezdve egészen felnőtt koráig)?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!