Hogyan kell elkészíteni a kutyának a kacsanyakat? Sokáig kell főzni? Vagy sütni kell?
Igen,csakis házi kosztot kap,sajnos nem bírja a gyomra a tápokat,orvosi javaslatra tértünk át erre,de már évek óta.Csak eddig kerültem a csontos dolgokat,mert a sok csonttól meg hajlamos hányni,de gondoltam most megpróbálom ezt a kacsanyakat...
Szóval akkor most mégis adjam neki az összeset nyersen?
De az azért sok lenne neki 1 adagnak,és már nem rakhatom el holnapig!Ajjj...:)
Én egyébként bedobtam a mélyvízbe a kutyámat :)
A kacsa nem erős hús (én a szarvast is és pl. a belsőséget is elsőre annyit adtam, amennyit eredetileg terveztem volna, nem volt szoktatási időszak, azt hittem garantált lesz a fosi, de nem lett semmi gond).
Egyébként nyersen sokkal puhábbak a csontok, mint főzés után, könnyebben elrágja a kutyus is :)
Bacik mindenhol vannak, a husikon is :)
Az elején írtam, h az emberi fogyasztásra alkalmas husikat pl. sokan nem is fagyasztják, mielőtt a kutyának adják, én nem tartozom közéjük :D De nagy gond nem lehet :)
No meg igazából választásom sem lenne, mivel én nagy tételben veszem.
Áh, nem :D
De azért tényleg vigyázni kell a mai világban. Én pl. tescoban v hasonló helyeken még a kutyámnak se vennék húst, nagyon rossz tapasztalataim vannak.
Hát jó,lesz ami lesz megkapja nyersen az adagot. Köszönöm a válaszokat!
Azt nem tudom,hogy amit ma nem kap meg azt elrakhatom-e holnapra? Az már necces,nem? Elvégre már tegnap kivettem a fagyóból...
Ha egy kicsit szagos lesz, az még nyugodtan mehet a kutyának :)
Én szoktam néha ilyet csinálni. Ne legyen teljesen bezacskózva és nem lesz gáz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!