Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyába belemászhat a tetű?

Kutyába belemászhat a tetű?

Figyelt kérdés

A kislányom tetves és a kutya elkaphatta tőle?

Ha igen mivel lehet kezelni?

2013. dec. 14. 18:05
 1/1 anonim ***** válasza:
a fejtetű nem megy át a kutyába.
2013. dec. 14. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Pedex tetűirtó szert lehet használni kutyákra?

Van otthon egy tetűirtó hajszesz...a kutyánk épp most lett bolhás. Azt szeretném kérdezni hogy lehet e bolhákra használni.

Szerintetek tetves a kutyám?

Kb. 1 vedernyi szőrt kiszedtem belőle a kutyafésűvel pedig nem hosszúszőrű kutya.A fésűvel úgy 100x végighúztam rajta,azután meg már meguntam.És fehér ''darabok'' vannak a szőrén.Ez vagy tetú vagy korpa lehet de láttam olyan kocka alakúakat is és kicsit nagyobbak mintt a tetvek szerintem.

Mitől vakarózhat a kutyám, ja nincs benne se tetű, se bolha és a szőre se hullik?

Végignéztem a kutyát és egyiknek sincs ott az ürüléke. Akkor mitől vakarózhat?

Mit gondoltok róla?

Vettünk a kutyámnak egy új bolha írtószert és kíváncsi lennék van-e vélemény, tapasztalat róla. A neve: Neostomosan. Köszönöm!

Neostomosant használhatok 8 hetes kölykön?

Vagy mivel tetű/bolhátlanítsam?

Kutya tetű megy emberbe? Hogy lehet kiirtani?

Két kutyám van és az udvarban elkapták valamelyik kutyustól a tetveket.Aggódom mert a családban vannak gyerekek is,és félek hogy elkapják,vagy én.Megy emberbe?Hogy lehet kiirtani?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!