Szerintetek tetves a kutyám?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Vagy ha ez nem akkor melyik az a kutya fajta ami hasonló mint a boxer és egy nagyon kezdő kutyásnak ajánlható? Nagyon sokat tudok vele foglalkozni bármelyik kutyával.
Szóval van egy kutyám aki fél a lépcsőktől és a kisebb hidaktól (Pl.: Árok felett egy fél m-es deszka ível át) Ő egy befogadott kutya, kb 2-2,5 éves lehet. Szóval az ilyen kint lévő lépcsőktől nem fél, mint pl ami a teraszra megy fel, csak az olyanoktól ami között zárt...
5 hónapos kan yorkim van. Már szobatiszta volt, de már megint össze vissza pisil mindent, s nem a pelusra. Nem tudom mi ütött belé. Nap mint nap kiviszem a szabadba is többször, de nem hajlandó kint végezni a dolgát,de már pelusra sem. Hiába csipem meg a nyakánál,...
Hogy van egy 15-éves kutyám, . és elég jó izüen tud enni, de viszont sajnos elég sok gümö? Van rajta és egy napja megy a hasa egy kicsit véres is, sajnos ha ki kellene hivni az orvost nem tudom meg fizetni,
azt hiszem tetvek vannak a kutyámban, kis barna bogarak sötétebb színű fejjel a kutyus nagyopn gyakran vakarózik tőlük már sebesre vakarta magát egy két helyes de nem vészes a neten találtam tetűirtót és melyik lenne jobb az állati vagy az emberi? első hallásra...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!