Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen betegség lehet ez a...

Lékió kérdése:

Milyen betegség lehet ez a kutyámnál?

Figyelt kérdés
2 hónapos a tacskó kutyám és az utóbbi pár napban mindig becsinál és nagyon sárga a pisije. Tudjátok mi lehet ez?
2014. ápr. 11. 16:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez így elég kevés információ.

Mióta van nálad a kutya, eddig hogyan viselkedett? Mikor volt tápváltás? És az hogyan történt? Mennyit szokott inni? Vakcinázva, féreghajtva volt?

Egyébként valószínűleg nem szobatiszta még, az is lehet egy ok, nagyon fiatal ez a kutyus még, meg kell tanulnia a szobatisztaságot.

A sárga vizelet meg relatív, eddig milyen volt? Vagy mennyire sárga? Narancsba átcsapó? Az ürülék hasmenésszerű, vagy normális állagú, színű?

2014. ápr. 11. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Mi lehet a kutyám baja?

Van egy 1 éves törpe tacsim, ma vettem észre hogy kicsit furán veszi a levegőt néha ha játszok vele mikor pl. hanyatt dobja magát nekem, vagy mikor lefekszik aludni és keresi a pozícióját. A hangot arra tudnám hasonlítani mint mikor mi emberek betegek vagyunk a...

Mi lehet a baja a kutyamnak?

Mar 2 napja hogy levert,nem nagyon eszik, ugy vettem eszre h szomjas,gyakran iszik,nem megy a hasa de valami fehereset hanyik.neha razza a hideg ,sokat fekszik,kedvtelen.vinnem orvoshoz de nics a kozelben allatorvos.kerlek irjatok!!!(7-8 honapos kutyarol van szo)

Szintelen szagtalan vizelet kutyámnál mi okozza?

Egy szintelen szagtalan pisi foltra bukkantam minap. eldöntenem is nehéz volt hogy most viz vagy pisi. de végülis neten rákerestem máshol is irtak róla hogy lehetséges. okozhatja vese elégtelenség. hugyhólyag fertőzés. de csupán lehet csak túl hidratáció miatt is....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!