Szerintetek melyik kutya a legjobb házőrző?
Vagy melyik kutyát kell majd megvennem?(pl.:x évmúlva)
1.Husky
2.Németjuhász
3.Hosszú szőrű német juhász
4.Leonberger
5.Bernáthegyi
6.Hannover
7.Magyar vizsla
8.Erdélyi Kopó
9.Berni Pásztor
10.Alaszkai Malamut
11.Abruzzói Juhász kutya
12.Amerika Akita
13.Akita
14.Atlasz Hegységi kutya
Szerintetek melyiket vegyem MAJD meg?(max. 5)
Ezek közül egyik sem házőrző. Házőrző a komondor, kuvasz, kaukázusi juhász, közép ázsiai juhász vagy a moszkvai őrkutya.
Amúgy erről a kérdésről ez jutott eszembe:
7 év körüli kislány az utcán:
- Én értek a kutyákhoz apa, már volt 3!
Apuka kicsit szomorkás hangon:
- Na ez az...
"Ezek közül egyik sem házőrző."
hát akkor mi?most komolyan a FARKASkutya az házörző:)) hozzáteszem engem szétugat amikor elmegyek a ház előtt..és szétszedi a kaput ha idegen mászkál a ház előtt:)
Nincs a listán a legjobb: rottweiler, de akkor, ha bent van a lakásban és úgy őrzi!
Ha területvédés az, amire eredetileg gondolsz, akkor sincs a listán a legjobb, ill. a legjobbak: kuvasz, komondor, kaukázusi, közép-ázsiai, moszkvai őrkutya, kangal...
A felsoroltak közül talán még egy jó munkavonalas nj, de az is leginkább akkor, ha a lakásban van tartva és úgy őrzi a házat.
Magyar vizsla, meg a kopó egyáltalán mit keres a listán??
kaukázusit is akartam írni,csak nem jutott eszembe a neve.
Magyar vizsla és Erdélyi kopó: NEM csak házőrzésre kell.meg nem akarom hogy az összes erőszakos legyen,azért játszani is lehessen vele:D
""Ezek közül egyik sem házőrző."
hát akkor mi?"
Na itt van a baj, hogy még ezt sem tudod... Azt meg súgd már meg hogy mi az a farkaskutya?
#16.
Se csehszlovák, se ír farkaskutya nem szerepel a fent felsorolt fajták között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!