Milyen játékot vegyek a kölyök komondoromnak?
Figyelt kérdés
2 hét múlva hozzuk haza a kan komondorunkat a tenyésztőtől és most kezdtem el beszerezni a szükséges dolgokat.Szerintetek milyen játékokat vegyek neki?(sípolós,labda stb...) Amelyiket nem szedi szét 1 hét alatt és a fogait sem roncsolja.2014. máj. 5. 20:24
1/5 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy nem sok olyan játék van, amit egy kölyök nem szed szét :) Én puhább gumijátékokban gondolkoznék. De egy állatfelszerelési boltban biztosan jobban tudnának segíteni.
2/5 anonim válasza:
A KONG labdák/játékok nagyon erősek, sokáig bírják a rágást. A Trixie márka is jó, vannak olyan játékok, amit nem szed szét pár nap alatt a kutya.
Azt javaslom nézelődj webshopokban ( [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] stb.)
Valamint kisállatfelszereléses boltokat is meglátogathatsz. :) Én órákig képes vagyok válogatni. :D
3/5 anonim válasza:
mikor az én komondorom volt picike, akkor ő minden fadarabot szétrágott. őt egyáltalán nem érdekelték a játékok, mindig talált magának valamit, amit büszkén hozott, hogy ezzel játsszunk. egyedül csak ezt a játékot rágcsálta önfeledten kölyökkorában, és nem sikerült szétrágnia: [link]
4/5 anonim válasza:
Én puhább gumijátékot semmiképpen nem adnék, mert pikk-pakk szétrágja, és az esetleg lenyelt gumidarabok bélelzáródást okozhatnak. Max tömör gumilabda, vagy teniszlabda, ill. az a rágókötél jó lenne.
5/5 anonim válasza:
Teniszlabda rágása koptatja a fogakat, pont, hogy puha játék kéne neki. Akár egy zokni összecsomózva míg rá nem jön, hogyan lehet szaggatni. Rágójáték helyett pedig rágóka, az tuti nem okoz bélelzáródást, pl bikacsök, malacorr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!