Hogy egy nagytestű kutya ételének fele hús legyen, hogyan lehet normális áron megoldani?
Figyelt kérdés
2014. máj. 15. 00:07
3/8 anonim válasza:
kacsai-liba nyak 80ft/kg darálva 120ft
kacsafej 100ft csirkefej 150ft (fagyosan)
4/8 anonim válasza:
Korbe kell nezni a neten. Meg a piacokon. 3kutyat etetek hussal. 100kilo felett vannak osszesen. Havi 20 ha jol allok es nem sajnalom a penzt akkor 30.000 bol megoldom az etetesuk.
5/8 anonim válasza:
Ha megírod merre laksz, egyszerűbb segíteni. Pesten piacok közül szerintem a fővám téri a legolcsóbb
6/8 A kérdező kommentje:
Pest megyében.
Még csak készülünk a kutyusra.
Táppal lehet helyettesíteni a húst?
A kacsanyakra és hasonlókra gondoltam én is, de azt már a kölyöknek is lehet adni, nem túl csontos?
2014. máj. 15. 14:42
7/8 anonim válasza:
csak úgy ne etess hússal abból sok jó nem lesz.
Nézz utána neten a BARF illetve PREY modell etetésnek, facebook csoport is van hozzájuk.
8/8 anonim válasza:
Még talán a platinum ami a legközelebb van a nyers etetéshez az összetevőit tekintve (asszem 70% a hústartalma) de nekem speciel nem jött be, nagyon sovány volt tőle a kutyám. FB-on van egy csomó BARF/PREY csoport, ott lehet nagyon jó áron nagyobb tételben húshoz jutni. Én speciel Dabason tudok egy csajt akitől én is szoktam venni csirkét, de körül kell nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!