Lakásban kutyatartók! Ilyenkor is levisztek nagy sétára a kutyát, amikor egész nap szakad az eső?
Ez a kutyától is függ.A miénket nem zavarja az időjárás. Szerintem nekik mentálisan is fontos a napi séta és én ezért megyek vele még ha tarajos kígyók is hullanak az égből, mert a séta az ő ideje és ez a minimum, hogy egy is kellemetlenésget bevállalok miatta.
De ha a kutya sem akar kimenni, akkor felesleges erőltetni. Majd jelez, ha menni kell.
Az enyém az esőt utálja,de fölkapom a hónom alá - hehe 3 kg:) - és elviszem a legtávolabbi fa alá ott elvégzi és nyargalna tovább, de nem engedem.
Ebben a szélben azért jó a póráz:), de az már kevésbé, hogy folyton lepisálja magát.
Kinti-benti kutya, de ebben a trutyis időben bent van most nappal is :) Ma eddig kétszer 5 perc eü-i időt kapott az utcán, kapott enni, itt durmol :) Agymunka a héten nincs, pihi van, minden hétvégén rendezvények vannak, versenyek voltak.
Ha a cipőm száradna kicsit és az eső csökkenne, akkor elmennénk este 1-1,5 órára sétálni, futtatás nélkül. Ha nem, akkor 10 perc pisi-kaki :D
Lakásban éltem kis-közepes kutyával háromnegyed évig, háromszor ugyanúgy levittem esőben is, mint eső nélkül. Ha magára kellett hagynom 8-10 órára, akkor minimum fél órát lent voltunk, de inkább többet labdázás miatt is. De sűrűn volt esőben, hogy a naaaagy 1,5-2 órás séta kimaradt akkor :D
Hangulatomtól függ.
Az, hogy a kutya nem akar kimenni, NEM érdekel :D
Argi is húzta a száját reggel, de ki KELL menni, minél hamarabb intézte el dolgát, annál hamarabb ért vissza a lakásba :D
De ha mennénk nagy sétára, a pocsolyákban játszana :D
Persze... Nagy bóklászás persze nincs, mert utálja az esőt...de 3-4 egészségügyi séta mindenképp megvan.
Neki van egy vízlepergetős kis kabátja, azt ilyenkor ráadom, már csak azért is, hogy a kullancsriasztó ne mosódjon ki rögtön a bundájából :D Ha csak szemerkél az eső akkor persze nem adom rá, de most ömlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!