Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Most vettem egy bolognese...

Most vettem egy bolognese kiskutyát, a gond, hogy Pesten van, Most még én is Pesten vagyok (nyaralás). Busszal kellene hazamennem. Ha veszek neki megfelelő kutyahordozót felvihetem a buszra? És bírni fogja egyáltalán a hosszú utat?

Figyelt kérdés

2014. júl. 30. 09:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Még ölben is elviheted.Milyen távolságról van szó?
2014. júl. 30. 09:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Budapest-Makó
2014. júl. 30. 09:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Vegyél neki hordozót. Lehet, hogy hányni is fog, ha nagyon megviseli az utazás.
2014. júl. 30. 09:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Bírni fogja, bár ne kánikulában utazz! Víz is legyen nálad és itasd meg rendszeresen. Szerintem célszerűbb lenne egy BP-Szeged vonattal és csak a Szeged-Makó busszal. A buszról nem tudsz leszállni pisiltetni-kakiltatni, Szegeden viszont ezt elintézhetné amikor leszálltok a vonatról.
2014. júl. 30. 09:50
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
Pórázon, kézben felviheted, nem szükséges a hordozó csupán emiatt. Lehet, hogy hányni fog, arra készülj fel (talán emiatt jó lenne a hordozó), de én csak mérsékelten vagy egyáltalán nem itatnám, hogy legalább be ne pisiljen, hiszen kölyök még.
2014. júl. 30. 09:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a kommenteket, a hordozó mellett döntöttem :)
2014. júl. 30. 10:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Utazás előtt nincs etetés. Így is lehet, az izgalom miatt nyálzani, netán hányni fog.Vigyél bőven papírtörlőt, a hordozóba csereanyagot, ha bepiszkolna.
2014. júl. 30. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Bichon Frisé vagy Bolognese?

Melyik jobb? Miért? Melyik "szebb"?:D

11 hetes bolognese kutyám tápváltás óta vakarózik miért?

Eddig royal canin mini juniort evett, csütörtöktől kapott mellette brit premium small breed juniort. De szemmel láthatóan sokkal jobban vakarózik azóta, pedig a royal is csirkés ugye. Ma vettem neki pro plant halast, még vegyesen kapta a royallal viszont a halast...

Mi történhetett a kiskutyámmal?

Kint voltam a teraszon ,és hallottam ,hogy sikongat a kutyám,mint mikor fáj neki valami.Bementem ,és már csak azt láttam,hogy a fejét furán mozgatja,és a fülei lekonyultak.Nayon bágyadt,semmire se reagál,csak fekszik.Nagyon aggodom érte!Az a baj,hogy nem láttam...

Van egy Bichon Bolognese kutyám, mi lenne ha vennék "játszótársnak"egy kis cicát?

A kutyám 3 éves lesz novemberben,és nagyon életvidám.Sajnos én nem mindig tudok vele foglalkozni annyit,amennyit kéne,de azért minden nap megsétáltatom.Mivel régen sok macskám volt,arra gondoltam,hogy esetleg vehetnék neki egyet.Egy olyant,ami nagyon kicsi még.Nem...

Nyaralás kutyával?

Merre vannak olyan kirándulóhelyek (tó vagy tenger közelében) ahol a nagytestű kutyákat is szívesen látják? Nem csak belföld érdekel.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!