Most vettem egy bolognese kiskutyát, a gond, hogy Pesten van, Most még én is Pesten vagyok (nyaralás). Busszal kellene hazamennem. Ha veszek neki megfelelő kutyahordozót felvihetem a buszra? És bírni fogja egyáltalán a hosszú utat?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Melyik jobb? Miért? Melyik "szebb"?:D
Eddig royal canin mini juniort evett, csütörtöktől kapott mellette brit premium small breed juniort. De szemmel láthatóan sokkal jobban vakarózik azóta, pedig a royal is csirkés ugye. Ma vettem neki pro plant halast, még vegyesen kapta a royallal viszont a halast...
Kint voltam a teraszon ,és hallottam ,hogy sikongat a kutyám,mint mikor fáj neki valami.Bementem ,és már csak azt láttam,hogy a fejét furán mozgatja,és a fülei lekonyultak.Nayon bágyadt,semmire se reagál,csak fekszik.Nagyon aggodom érte!Az a baj,hogy nem láttam...
A kutyám 3 éves lesz novemberben,és nagyon életvidám.Sajnos én nem mindig tudok vele foglalkozni annyit,amennyit kéne,de azért minden nap megsétáltatom.Mivel régen sok macskám volt,arra gondoltam,hogy esetleg vehetnék neki egyet.Egy olyant,ami nagyon kicsi még.Nem...
Merre vannak olyan kirándulóhelyek (tó vagy tenger közelében) ahol a nagytestű kutyákat is szívesen látják? Nem csak belföld érdekel.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!