Fiú-lány tacskópárom van. Testvérek, de nem gondoltam, hogy ivarérettek már és a szuka 4 kölyköt szült. (tesótól) Látszólag semmi bajuk, egészségesek. Elképzelhető, hogy ez így is marad? Eliza

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Elírtam bocsi ... de legalább igazat adtam neked nem dirakt írtam ESŐT !!
Én támogatom a hozzám legközelebb eső menhelyet ...
Adóm 1% , valamint kutyatáppal , sétáltatok , segítek örökbe adni stb... ! Erről ennyit :S

válasza:

válasza:

válasza:Nekem 5 kutyám van :)
No de nem ez a lényeg.... a kérdező nem ír ahogy elnézem , remélem a föld alá sűlyed !
Én nekem a kutyáim a minden , és igen többre tartom őket mint jópár embert, ezért nem kell a másikat lehülyézni !
Én az állatokat támogatom minden formában ahogy csak lehet , ez embereket nem , lehet kegyetlenül hangzik de ez én vagyok .... és én így döntöttem !
Kapcsolódó kérdések:
azért vok ilyen tudatlan mert eddig még csak 1 szuka kutyánk volt, az is 1xvolt hasas, mert a szomszédkutyával elcsavargott
Az az igazság hogy mindenképpen lány szeretnék. Igaz a csivava vagy a pomerániai lakásban lenne,de az udvaron wc-zne vagy ha kszaladna az ajtón nem akarom h baj legyen.Szerintetek "megölnék" egymást?(Úgy hallottam hogy a spicc-spicc kutyusok nem bántják egymást,vagy vmi ilyesmit!)
Van egy 8 éves szuka cicám. Kb 3 hét múlva kapok mégegyet, ő is lány, de nagyon pici. Akkor lesz 6 hetes. Szerintetek a felnőtt cicum megszokja majd? Szeretni fogja?
Méretük nagyon különböző tehát esély nincs a normális párzásra.A kan benti(csivava)a szuka(spániel és tacskó keverék)kinti kutya.Teljesen meg bolondul a lány kutyától:( Most már ez mindig így lesz?Mit tanácsoltok mit tegyek,hogy nem csak a párzás érdekelje?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!