Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fürdetés. Hogy oldjam meg?

Fürdetés. Hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés
Üdv. felnőtt amstaffot (kinti-benti kutyus) sima vizzel hányszor lehet fürdetni? mint mondtam kinti benti tehát nap fele részét kint tölti ... este fele pedig bent van. hülyék kiméljenek hogy keféljem a szörét és nem kell fürdetni. tehát az érdekelne hogy sima vizzel hányszor lehet fürdetni a kutyát?. félig fehér és a sok szennyeződéstöl elszineződik a fehér szöre. tehát hányszor szabad havonta sima vizzel fürdetni? kérek mindenkit csak a témával kapcsolatban kommenteljen.
2015. aug. 1. 17:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

itt szerintem mindent megtalálsz :)

[link]

2015. aug. 1. 17:03
 2/12 A kérdező kommentje:
pont ez az oldal volt amit elolvastam mielött feltettem a kérdést. kösz a haszontalan választ
2015. aug. 1. 17:05
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Ez egy elég fura kérdés :) kutyát fürdetni kell! ne cssak síma vízzel! samponnal mi kutyáknak van
2015. aug. 1. 17:09
 4/12 A kérdező kommentje:
neki is van de állitolag azzal gyakran nem lehet mert száritja a börét vagy szörét:D
2015. aug. 1. 17:09
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom én a kutyámat mindig fürdetem, ha meleg van...Mert hidegbe nem fürdetem...
2015. aug. 1. 17:19
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Samponnal legfeljebb egyszer egy hónapban, de sima vízzel ebben a melegben én pl. naponta vagy slagolom, vagy úsztatom. Nem okoz gondot.
2015. aug. 1. 17:19
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Samponnal egy hónapban többször is lehet :I
2015. aug. 1. 17:25
 8/12 anonim ***** válasza:

Sima vizzel napi szinten lehet sot ebben a melegben kell is.

En slagal szoktam es nagyon elvezi a kutya:D sampon vagy szappan nem kene max havi 1-2x de az is ilyen kutya sampon legyen.

2015. aug. 1. 17:27
 9/12 A kérdező kommentje:
De akk a spotont ezzel elcsesztem nem? a fürdetésekkel. bár van forestoja.. de az +védelem lenne
2015. aug. 1. 17:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Sima vízzel bármikor, samponnal, csak ha feltétlenül muszáj.
2015. aug. 1. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Milyen eszközök szükségesek a német juhász szőrápolásához?

Mikor és milyen gyakran kell használni ezeket?

Lehet kezdeni valamit a szagával?

Van egy 2 éves kinti borderem. Nagyon eros szaga van. Nem kutyaszag hanem annál sokkal erosebb. Egy hete furdettem samponnal, és már megint szagú. Sokat úszik, de utána mindig megfésulom. Van valami otletetek hogy lehessen csokkenteni a szagát? Egészségugyileg...

Miért fél ennyira a kutyám a víztől?

A mostmár több mint 10 éves kutyám sose szerette a vizet, soha nem akart úszni, sőt megfürdetni is igen csak nehezen lehet. Mostanában már viszont sokkal súlyosabb a helyzet, ha felbontok egy ásvány vizet, vagy akár engedek vizet a csapból úgy lemered mint egy...

A kutyám fél a víztől. Mit tegyek, hogy ne féljen többet?

Van egy fél éves kis keverék kutyám. Ebben a hőségben szoktam vinni a patakra fürdeni. Amikor a térdéig ér a víz nincs semmi gond, de amikor mélyebb kezd lenni a víz bepánikol és nem mer menni sehova. Szoktam simogatni és nyugtatni de semmi. Hogyan szoktassam meg, hogy ne féljen?

1 hét kóborolás utáni ápolás?

Németjuhász keverék kutyám(ivartalanított 4 éves szuka) 8 napig kóborplt, ma végre megtaláltuk, le van fogyva, adtam neki zsíros ételeket, tápot, holnap pedig rizst főzök neki kutyakolbásszal.Mivel hízlalhatnám fel, kilátszanak a bordái szinte az egy hetes nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!