Fürdetés. Hogy oldjam meg?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Sima vizzel napi szinten lehet sot ebben a melegben kell is.
En slagal szoktam es nagyon elvezi a kutya:D sampon vagy szappan nem kene max havi 1-2x de az is ilyen kutya sampon legyen.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mikor és milyen gyakran kell használni ezeket?
Van egy 2 éves kinti borderem. Nagyon eros szaga van. Nem kutyaszag hanem annál sokkal erosebb. Egy hete furdettem samponnal, és már megint szagú. Sokat úszik, de utána mindig megfésulom. Van valami otletetek hogy lehessen csokkenteni a szagát? Egészségugyileg...
A mostmár több mint 10 éves kutyám sose szerette a vizet, soha nem akart úszni, sőt megfürdetni is igen csak nehezen lehet. Mostanában már viszont sokkal súlyosabb a helyzet, ha felbontok egy ásvány vizet, vagy akár engedek vizet a csapból úgy lemered mint egy...
Van egy fél éves kis keverék kutyám. Ebben a hőségben szoktam vinni a patakra fürdeni. Amikor a térdéig ér a víz nincs semmi gond, de amikor mélyebb kezd lenni a víz bepánikol és nem mer menni sehova. Szoktam simogatni és nyugtatni de semmi. Hogyan szoktassam meg, hogy ne féljen?
Németjuhász keverék kutyám(ivartalanított 4 éves szuka) 8 napig kóborplt, ma végre megtaláltuk, le van fogyva, adtam neki zsíros ételeket, tápot, holnap pedig rizst főzök neki kutyakolbásszal.Mivel hízlalhatnám fel, kilátszanak a bordái szinte az egy hetes nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!