Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek szép a kutyusom?...

Szerintetek szép a kutyusom? Lenne esélye kiállításokon?

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

Shih-tzu kisfiú, most lesz 6 hónapos. Szerintetek szép? Lenne esélye kiállításokon? Írni akarok pár tenyésztőnek levelet,hogy mondjon róla véleményt, lenne értelme?:)

Köszi a válaszokat!

2010. márc. 28. 18:15
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

18:27

Te valami tenyésztő vagy,hogy ennyire tudod mi nem számít szépnek és mi igen? Mert akkor elkönyvelem tanácsnak a mondatod.

18:29

Azt mondta a tenyésztő,hogy szerinte lenne esélye,mert nagyon hasonlít az apjára aki díjnyertes kutya és nem hobbikutyaként adta el..vagyis nem mondta,hogy csak arra lenne jó.

2010. márc. 28. 18:32
 12/25 anonim ***** válasza:
95%

Íráskényszered van?

Ha a tenyésztője azt ajánlotta, viheted kiállításra, vajon azok, akik csak egy fotót látnak, ugyan mit tanácsolhatnak?

2010. márc. 28. 18:36
 13/25 anonim ***** válasza:
18%
Nagyon aranyos a kiskutyád, de én sem tudom, hogy a maga kategóriájában szépnek számit-e. Az viszont kicsit kiábránditott, hogy "persze hogy van törzskönyve, anélkül nem vennék kiskutyát". Szerinted a nem fajtiszta kutyusokat nem lehet szeretni? Vagy nem lehetnek szépek?
2010. márc. 28. 19:00
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó nem kell lyen érzékenynek lenni! A kérdező nagyon okosan beszél! Nem támogatja a szaporítókat. Nem hiszem hogy a keverék kutyákról beszélt mert azok menhelyen vannak de ha háznál is akkor is inkább ingyen, szóval ő most fajtatisztákról beszélt, és azoknál igenis az a jó ha törzskönyves. Ettől ő még szeretheti a többi kutyát is.
2010. márc. 28. 19:03
 15/25 A kérdező kommentje:

19:00

Nem kell félre érteni, imádom a keverék kutyákat,de ha fajtatisztát veszek akkor csak is törzskönyvvel! Volt már keverék kiskutyám,akit befogadtunk,de shih-tzut szerettem volna,egy olyat aki szép és egészséges,tehát inkább tenyésztőtől,törzskönyvvel. Ettól függetlenül minden kutyát tudok szeretni,mindegy,hogy fajtatiszta-e vagy sem.

2010. márc. 28. 19:08
 16/25 anonim ***** válasza:
Ezt fényképről lehetetlen megmondani. Nem nyilatkozhatok úgy, hogy nem látom a kutyát- szögelések, arányok, nem érzem a szőr típusosságát, nem tudom végig tapogatni, hogy az ízületek; könyék, térd megfelelő illeszkedésűek, nem látom járás közben. Én a helyedben hobbi kategóriában indulnék vele először, ha itt jó eredményt ér el akkor lépnék tovább. Ott megmondják neked a tutit, azt is hogy érdemes-e komolyabb címekre akár.
2010. márc. 28. 19:21
 17/25 A kérdező kommentje:

19:21

köszi szépen:)

2010. márc. 28. 19:22
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

szia! ne vedd a lelkedre, de a kiskutyád teljesen átlagos shih-tzu:)

kiállitási shih-tzuknak a szeme körül sem lehet kinyírni a szőrt, fel kell gumizni nekik...

ezen kivül nem látszik a kiállása a kutyának, se a fogai:)

[link]

[link]

ezek a kiállítási minőségű shih-tzuk!

üdv. egy másik mezei shih-tzu gazdija:)

2010. márc. 28. 20:19
 19/25 anonim ***** válasza:

Szia, megnéztem a kutyust a képeken. Nem sok minden látszik belőle, de el kell, hogy keserítselek, hogy nem sok köze van a Shih-tzuhoz. Nem jó a fejformája, nem jó a "stop hossza", a fültűzése is gyanús, de azt meg kellene tapogatni. A fogát sajnos nem látom.

Elviheted kiállításra, de csak magadat fogod elkeseríteni vele. Az hogy törzskönyves... Erről tudnék mesélni...

Sajnálom, de ő inkább egy nagyon aranyos hobbi "shih-tzu"

2010. márc. 29. 12:55
 20/25 A kérdező kommentje:

Egy tenyésztő látta előben és azt mnodta rá,hogy gyönyörű kiskutya, gyönyörű a szőre. Még csak 6 hónapos lesz azért van levágva a szőre a szeménél de úgyis rettentő gyorsan nő.

Utolsónak, ő egy valódi shih-tzu és nem "shih-tzu", már bocsi.

2010. márc. 29. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Szerinted milyen fajta kutyus? Szép?

Kíváncsi lennék ez a kislány mennyire tetszik Nektek:)És szerintetek milyen fajta lehet :)Te elfogadnád?:)Köszi a válaszokat előre is

Valami szép/cuki nevet egy kan mini csivavának?

a Roxy-ra gondoltam első sorban, de mivel fiú a kutyus nem valami találó..:S valami őtlet??

Ez egy szép, normális ordas németjuhász szuka kutyus?

4 hónapos, képek a fenti linkemen vannak. anyja rajzos és az apja ordas színű.

Valaki tud szép kutyafajtákat?

Már nagyon szeretnék egy kutyát, csak azt nem, hogy milyet. Légyszi tudnátok mondani szép kutyákat. Lehetőleg kistestűeket, de ne olyat, minta yorshire.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!