Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek szép a kutyusom?...

Szerintetek szép a kutyusom? Lenne esélye kiállításokon?

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

Shih-tzu kisfiú, most lesz 6 hónapos. Szerintetek szép? Lenne esélye kiállításokon? Írni akarok pár tenyésztőnek levelet,hogy mondjon róla véleményt, lenne értelme?:)

Köszi a válaszokat!

2010. márc. 28. 18:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Irj akkor minél több tenyésztőnek:D

[link]

regizz ide itt van egy csomó shih-tzu tenyésztő:)

2010. márc. 29. 14:49
 22/25 anonim ***** válasza:
Melyik tenyésztőtől vásároltad? Mi a kennel neve?
2010. márc. 29. 15:15
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

A szőrét tényleg nem kellett volna levágni az orra körül és akármilyen gyorsan is nő neki, mostanában nem tudod e miatt sem vinni kiállításra. Az orrhossza, orrtükre sem a standardban leírtaknak megfelelő. Ha már kiállításokról beszélünk és a shih-tzuhoz a rendszeres szőrápolás is hozzá tartozik, a helyedben frissen kifésült, megfürdetett és egész alakos (beállított) képet tettem volna fel.

Szerintem látogass ki vele kiállításokra, kérdezz meg bírókat, tenyésztőket a kutyusodról, ha nem vették el a kedved akkor menj vele kiállításra, az idő el fogja dönteni oda való-e a kutyusod és neked is tetszik-e a kiállítások világa.

Itt nézz körül,kennelek, kiállításokról fotók vannak.

[link]

2010. márc. 29. 16:09
 24/25 anonim ***** válasza:

12:55 hozzászóló voltam, én megértelek, és természetesen engem is nagyon bántana, ha nem olyan visszajelzéseket kapnék, mint amiket reméltem, de akkor adok tanácsot hol nézelődjél,

Pl. az Alsó-Lajosfalvy kennel, Of Fan-Tyra kennel Szobatorpedó kennel, vagy a Lago Kye kennel kölykeinél.

ugye látod a különbséget???...

2010. márc. 29. 17:00
 25/25 Akiteki ***** válasza:
49%

Nevezd be, vidd el és ki fog derülni.

Ha ott közlik, hogy a kutya nem megfelelő, rúgd s...be a tenyésztőt.:))

2010. márc. 30. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Szerinted milyen fajta kutyus? Szép?

Kíváncsi lennék ez a kislány mennyire tetszik Nektek:)És szerintetek milyen fajta lehet :)Te elfogadnád?:)Köszi a válaszokat előre is

Valami szép/cuki nevet egy kan mini csivavának?

a Roxy-ra gondoltam első sorban, de mivel fiú a kutyus nem valami találó..:S valami őtlet??

Ez egy szép, normális ordas németjuhász szuka kutyus?

4 hónapos, képek a fenti linkemen vannak. anyja rajzos és az apja ordas színű.

Valaki tud szép kutyafajtákat?

Már nagyon szeretnék egy kutyát, csak azt nem, hogy milyet. Légyszi tudnátok mondani szép kutyákat. Lehetőleg kistestűeket, de ne olyat, minta yorshire.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!