Milyen fekete színü kutyafajták vannak?

válasza:Pl.: Újfundlandi, labrador, fekete terrier
De remélem nem csak szín alapján választasz kutyát.

válasza:

válasza:Majompincs, fekete törpe snaci,
Közèp snaci, puli, mudi, labrador,
Òriás snaci, orosz fekete terrier, feket nèmetjuci, nèmet dog, cane corso, ès nem elismert fajta az erdèlyi pásztorok ismerik: corb

válasza:Rengeteg különféle méretű, jellegű, igényű fekete kutya van.
Azon kívül, hogy fekete legyen, milyen kutyára gondolsz?

válasza:Ez kb. olyan, mintha azt kérdeznéd: "Kocsit szeretnék, milyen fekete színűek vannak?" (jó, át lehet festeni, de érted)
- Mennyi rá a keret? (egy fajtatiszta kutya 100.000-nél kezdődik, és kb. 15 évig él, ezalatt minden nap etetni kell, vinni kell oltásra, ha baleset történik azt is ki kell fizetni, és vannak a kis kiadások pl. kutyatál, játék, ágy)
- Mennyi időd van foglalkozni vele?
- Mennyire vagy szigorú? Nagymamám padlócirkálója például egész ebéd alatt a lába körül köröz (hozzám nem is mer jönni, amíg eszem) míg az én kutyám arrébb megy és lefekszik, nem kunyerál.

válasza:Puli, mudi? Ezeket miért nem írja senki?
Kicsit szomorú, hogy rengeteg csodálatos magyar fajtánk van, de senkit nem érdekel.
Nagyon szepen koszonom a rendes válaszadoknak!
Nem nektek kell kerdeseket feltenni hanem nekem. Nem szin alapjan valasztok csak erdekel. És nemmondod h egy kutya pénz meg ido...szeretett magyar vizslam fel eve ment el. Most jutottam oda h uj társat vegyek. Szoval nem kioktatni hanem valaszolni.
udv: plüss gazdi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!