Akik az allat egeszsegenek sulyos leromlasa utan sem altatjak el az allatot, hanem igy hagyjak szenvedni.... Szerintem ez gonoszsag toluk, tudni kell elengedni a szeretett kutyat / cicat/ barmit, ha mar egyertelmuen nem kepes normalis, meltosaggal elheto eletre.
Akkor Tukit is el kellett volna altatni, vagy Smilet?
Most csúnya leszek, de egy kutya ugyanúgy tud élni 3 lábbal, ugyanúgy futkározik, de egy embernek letörik a körme, és armageddon..
Az más, ha idős korában mondjuk fáj neki, és tényleg alig él..
2016. jún. 29. 01:09
2/6 anonim válasza:
Szegényke úgy sem fog sokáig élni (most utánanéztem ennek a betegségnek, pár évig élnek az ilyen kutyák), én tisztelem a gazdáját, amiért így küzd érte, biztos vagyok benne, hogy ha nagyon nagy fájdalmai lennének, akkor elengedné szegényt.
2016. jún. 29. 01:15
3/6 anonim válasza:
én nem lennék képes rá, úgy érezném, megöltem.
2016. jún. 29. 01:53
4/6 anonim válasza:
Az a kérdés, hogy a kutya hogy érzi magát. Volt nagyon beteg macskák, amelyik teljesen jól érezte magát, a kutyáknak csak "kicsit fájt a lába" pár hónap volt a gyógyulás. A kutya besötétedett.
Nekem eltört a kezem. Végig mosolyogtam a gyógyulást. A térdem (ahhoz képest csak egészen kicsit) fâj. Nagyon rosszul viselem...
2016. jún. 29. 09:30
5/6 anonim válasza:
Ennyi erővel te is gonosz vagy, ha pl. levágják apád lábát és hagynád így élni. El kellene fogadni, hogy sok embernek a kutya teljes értékű családtag.
2016. jún. 29. 12:02
6/6 A kérdező kommentje:
En is teljes erteku csaladtagnak tartom, van kutyam, nagyon szeretem. De epp ezert merult fel bennem a kerdes, hogy ha latnam igy szenvedni, hogy minden meltosag kiveszik az eletebol, es gyogyithatatlan lenne, nem hagynam szenvedni. Eros parhuzam, de ez kb olyan a szememben, mint mikor valaki eutanaziaert konyorog, mert magatehetetlen, es vki ezt megtagadja tole. Az mas, ha pl egy labat elveszti, vagy a szemet, vagy ilyesmi.... De mikor csak a foldon vonszolja magat, mindenfele betegsege van ( pl izomsorvadasa), elobb utobb a belso szervei is nehezen mukodnek, csak szenvedes neki az elet. Az meg csunya reklamfogas, h azt mutatom a kulvilagnak, h " jaj de aranyos", mikozben csak szenved....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!