Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A palotapincsi rág?

A palotapincsi rág?

Figyelt kérdés

2016. jún. 30. 10:17
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Persze, ha eszik.
2016. jún. 30. 10:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha kölyök és fogzik, akkor megrágcsálhat ezt-azt
2016. jún. 30. 10:36
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Minden kiskutya rágcsál. El kell előle pakolni, biztosítani kell olyat, amit viszont rághat, és tiltani kell, ha olyat rág, amit nem szabad. Ahogy nő és egyre jobban ragaszkodik, elfogad falkavezérnek, a tiltás és a le*bszás nagy szégyenérzetet vált ki benne és nem fogja csinálni, mert ahhoz köti, hogy ez rá rossz következményeket hoz. Fogváltáskor viszont tényleg különösen figyelj oda, hogy legyenek rágható játékai.
2016. jún. 30. 10:44
 4/5 anonim válasza:

Én már kiskorától kezdve megtanítottam neki, hogy nem rághat semmit. Mutasd meg neki, hogy mi a tiéd, amit nem szabad rágnia, és mi az, ami az övé, és rághatja. Ezt nagyon hamar meg lehet neki tanítani, én még anno a Kutya Suttogó sorozatból lestem a módszert, és minden mást, ami szófogadó, értelmes kutyává változtatta a szeleburdi kiskutyát.

Az első és legfontosabb dolog, hogy tudja, te vagy a falkavezér. Ezt persze ki kell érdemelned nála, a veréssel vagy a kiabálással nem fogod elérni. Nyugodtnak és határozottnak kell lenned, mert a bizonytalanságot megérzik.

Ezután mintaként tegyél le valamit, amin érezhető az illatod, és ha oda akar menni hozzá, áll elé és ne hagyd, hogy oda tudjon menni hozzá. Ez eltarthat néhány ideig, de nekem bevált. Én anno egy kesztyűvel tanítottam meg, állandóan szétrágta, ha véletlenül leesett a földre, de utána már rá se hederített.

2016. jún. 30. 23:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát Persze!
2016. júl. 2. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!