Ez normális, ivartalanítás után?

válasza:

válasza:

válasza:szia.
az én kutyám is hányt meg remegett ,és semmit nem evett nem ivott.még a vizet is kihányta,amit fecskendövel adtam neki be.az álatorvos azt mondta hyg vizes zsivaccsal kenegessema száját.az használt.az étvága nem jött vissz ezért 3 nap mulva visszavittem egy szurira . azota jol van.
ne aggodj,csak arra figyelj hogy folyadékot juttass a szerveztébe.
sok sikert.

válasza:Nekem eddig 5 kutyámat és 3 macskámat ivartalanították, de egyiknél sem volt másnap semmi probléma.
Szerintem reggel hívd fel az orvost és meséld el neki, hogy van a kutyus. Jobbulást!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szomaton érkezik meg a várva várt kutyusom, kan. Gondolkodtam az ivartalantáson, de nekem valahogy olyan rossz hogy beleszólok a természet rendjébe... Öntörvényeskedésnem érzem. Tudom, hogy sok jó oldala is van az ivartalanításnak, de csak próbálom magam a kutya...
Délután van orvos, hívni fogom, de addig kíváncsi vagyok mi lehet ez .... 3 hete ivartalanított kan kutyáról van szó, és úgy látom, hogy a varrat (már kiszedték) legelején mintha lenne egy pici lyuk és csekély genny távozna. Létezik ilyen, vagy rosszul láttam. Még nem...
Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy van a 15. kerületben viszonylag olcsó állatorvos? A kan kutyámat szeretném majd ivartalaníttatni. Ahova én járok dokihoz, ott 18 ezer-től kezdődik egy kan kutya ivartalanítása testsúlytól függően. Nekem ez kicsit drágának tűnik, de...
(lány kutya)
Tegnap ivartalanítottam a kan kutyusom, és tegnap is egész nap olyan bágyadt volt (ez gondolom természetes), de most is csak ül, nem bír ráállni a hátsó lábaira egyáltalán. Néha meg akar mozdulni de nem bír szegénykém. Vizet se nagyon akar inni, úgy kell kanállal...
És mikortól lehet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!