Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ipari töpörtyűvel lehet...

Ipari töpörtyűvel lehet kutyát etetni?

Figyelt kérdés
Elvesztetem a munkám két német juhászom van 4 és 6 évesek. ideiglenesen vajon etethetem őket ipari töpörtyűvel és házi koszttal? Eddig Brit-tel etettem,de most nem tudom kigazdálkodni.S a környékünkön 100 ft kilós áron lehet ipari töpörtyűt venni.Reményeim szerint ez csak ideiglenes állapot.

2016. aug. 22. 10:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Én állateledelesnél szoktam venni töpörtyűt, de azt csak kiegészítésnek adom.

Ha ideiglenes időszakról van szó, inkább a házi koszt, mint a töpörtyű, mert utóbbiban nem sok tápanyag van...

2016. aug. 22. 11:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm akkor nem adok nekik állandoan csak néha.Állat kereskedésbe lehet ilyesmit venni? Nem is tudtam.A chapy féle tápoktol irtozom azért gondoltam inkább házikosztra mert abban legalább nincs ételfesték.
2016. aug. 22. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Boxer tartható lakásban? Mennyit kéne sétáltatni, ha lakásban lenne tartva? Mivel kell etetni egy 3 hónapos kiskutyát? És mennyire egészséges fajta a boxer?

Ajándékba kaptunk egy 3 hónapos kis boxert. Csakhogy mi panel lakásban lakunk. De nem akartam "visszautasítani" a szülinapi ajándékot. Olvasgattam róla, de bizonytalan vagyok.

Tápon kívül hogy lehet még kutyát etetni? Probléma lent!

Kb 12 kg-os kutya, tápot kap, de borzasztó keveset eszik, az egy napi adagját 5 napig adom neki. Rengeteg tápot próbáltunk már, úgy, hogy kirakom, ha nem eszi meg elveszem, de nem elég erős az életösztöne úgy tűnik, mert napi pár szemmel elvan, viszont egyre...

Kutyát csincsillával etetni nem visszás dolog?

Olyan mintha elefánt, leopárd, kígyó hússal etetnék az emberek a kutyájukat, amiknél ugye nem első szempont a hús forrás, hanem valami más miatt lettek legyilkolva. Számomra ez olyan visszataszító. Amúgy nem törvénybe ütköző szőrméért tenyészteni állatot, s eladni a szőrét?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!