Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mekkora súllyal súlyzózik a...

Mekkora súllyal súlyzózik a kutyád? Mekkorával kezdtétek?

Figyelt kérdés
2016. dec. 2. 15:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Mit értesz súlyzózás alatt?
2016. dec. 2. 16:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Bocs. Tehát edzésként mekkora súlyt húz.
2016. dec. 2. 17:05
 3/3 anonim ***** válasza:

A 22 kilós pitem 5 kilós autógumit huzigál, de lehetne nehezebb is, ha rendszeresen csinálnám vele, nem csak alkalomadtán.

Másfél literes vizesflakonnal kezdtük egyébként, mert megijedt a gumitól elsőre, hogy üldözi :) De kb. öt perc volt az átszoktatás, azóta gumival nyomja. Hisztisebb/érzékenyebb/kevésbé motiválható kutyáknál persze ennél több fokozatosságot kellhet belevinni.

2016. dec. 2. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Lányok/nők! Mekkorával volt eddig a legjobb a szex?

Az érdekelne, hogy mekkora pénisze volt/van annak a partnerednek, akivel a legjobb volt eddig a szex. Csak őszintén, nem fogok senkit sem lepontozni azért, ha a nagyot részesíti előnyben, és azért sem, ha ő személy szerint a kisebbekre bukik! Kort is írjatok!

Milyen pózban és mekkorával kéne elsőre kipróbálnom?

Ki akarom próbálni az análszexet, egy másik fiatal sráccal. Azonban félek tőle. Milyen partnert keressek erre és hogyan csináljam? Tényleg a kis méret a jobb?

Viziagámát lehet halakkal együtt tartani ha igen akkor kb mekkorával?

És ez a terrárium méret megfelelő egy 4 viziagámanak 200x100x200cm (széleség;melység;magaság)?

Kettlebell? Mekkorával kezdjek? Mire jó?

Két 1 kilós kézi súlyzóval kezdtem a tornázást. Bőven elég volt az is, mert sok ismétlést csináltam és így is két napig fájt a karom. Tudom, hogy a kettlebell teljesen más mint a súlyzó, az edzés is más vele. Jó ötlet lenne beszerezni egyet? Feszesítéshez, nem...

Szkanderben melyik fél nyerne?

Aki mindennap karhajlítást végez és súlyzózik vagy akinek nagyobb a bicepsze

1 hónapos babadnak mekkora a fejkorfogat mérete? És mekkoraval született?

Valami olyasmit mondott a védőnő hogy nagyobb mint kellene illetve sokat nőtt a feje...de nem biztos mert elég kaoszos volt az ottletunk...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!