Mekkora súllyal súlyzózik a kutyád? Mekkorával kezdtétek?

válasza:A 22 kilós pitem 5 kilós autógumit huzigál, de lehetne nehezebb is, ha rendszeresen csinálnám vele, nem csak alkalomadtán.
Másfél literes vizesflakonnal kezdtük egyébként, mert megijedt a gumitól elsőre, hogy üldözi :) De kb. öt perc volt az átszoktatás, azóta gumival nyomja. Hisztisebb/érzékenyebb/kevésbé motiválható kutyáknál persze ennél több fokozatosságot kellhet belevinni.
Kapcsolódó kérdések:
Az érdekelne, hogy mekkora pénisze volt/van annak a partnerednek, akivel a legjobb volt eddig a szex. Csak őszintén, nem fogok senkit sem lepontozni azért, ha a nagyot részesíti előnyben, és azért sem, ha ő személy szerint a kisebbekre bukik! Kort is írjatok!
Ki akarom próbálni az análszexet, egy másik fiatal sráccal. Azonban félek tőle. Milyen partnert keressek erre és hogyan csináljam? Tényleg a kis méret a jobb?
És ez a terrárium méret megfelelő egy 4 viziagámanak 200x100x200cm (széleség;melység;magaság)?
Két 1 kilós kézi súlyzóval kezdtem a tornázást. Bőven elég volt az is, mert sok ismétlést csináltam és így is két napig fájt a karom. Tudom, hogy a kettlebell teljesen más mint a súlyzó, az edzés is más vele. Jó ötlet lenne beszerezni egyet? Feszesítéshez, nem...
Aki mindennap karhajlítást végez és súlyzózik vagy akinek nagyobb a bicepsze
Valami olyasmit mondott a védőnő hogy nagyobb mint kellene illetve sokat nőtt a feje...de nem biztos mert elég kaoszos volt az ottletunk...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!