A Dado táp mennyire jó?
Jelenleg Platinumot kapnak, de már nem nagyon szeretik, vagy megunták.
Jó helyettesítő a Dado vagy TOTW inkább?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Platinum után DaDo? Nem nem jó a Dado. A legtöbb terméke tele van kukoricával, és a beltartalomhoz képest túl van árazva.
A Platinum kiváló termék, össze sem hasonlítható a DaDoval, durva a minőség különbség.
Olyan nincs hogy már nem nagyon szeretik. Csak tudják ha húzzák az orrukat kapnak mást. Határozottnak kell lenni. Ha 20 percen belül nem eszik meg el kell venni. Majd másnap ugyan azt adni. Hidd el hamar elfelejtik, hogy nem nagyon szeretik a Paltinumot. De a Platinumnak is 3 ízesítése van. Ezeket lehet váltani, mert fehérje zsír arányban nagyjából megegyeznek, így nem erőlteted meg a gyomrát.
Ha nagyon váltani akarsz akkor határozottan TOTW
Kapcsolódó kérdések:
Kiszámoltam a Petnet-nél a DaDo-nak kg-ja: 857Ft az Acanáé pedig 871 Ft. Akkor most a DaDo szuperprémium vagy csak prémium? Egyébként mi a véleményetek a DaDoról?
szeretnék rendelni, de még gondolkozok rajta.próbálta már vki?bejött a kutyusának?
a többi táp nem érdekel, csak ezt a kettőt hasonlíttatnám össze veletek is.
Kb. olyan árkategória, mint a Royal Canin. Tőlem is kérdezte valaki, de nem tudtam neki segíteni, mert még most hallottam róla először. Ha van valakinek tapasztalata ezzel a táppal, megköszönném, ha megosztaná velünk.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!