A Brit Premium by Nature jó táp? Elégedett vele aki azzal etet?
Én ezzel ettetem a kutyámat. XL-est eszik, a juniorral kezdtük, minden gond nélkül átálltunk a felnőtt változatra, most 7 hónapos. Azt eszi egy hónapja. Nagyon szereti, minden étkezésnél kiürül a tál.
Nagyon szépen fejlődik, normál ütemben, ami nagytestű kutyáknak extra fontos. Emellett joint aid-et adok még neki, ízületi támogatás gyanánt. Mást nem kap pluszban. A fogai gyönyörűek, a bundája dús, puha és fényes, tényleg nagyon szép tőle.
Az előző kutyám is brit premiumot evett, az adult és seniort, akkor még nem volt a by nature variáns, csak a sima. Ő is teljesen rendben volt, azért is vettem ezt a "kicsinek". Soha semmilyen eü baja nem volt, 14 évesen ment el (ő is extra nagy volt, 70 kiló).
Ha teheted neten rendeld, sokkal olcsóbban megkapod. (én akciótól függően 9-10 ezerért veszem a 15 kilós zsákot, de pl. az alphazoo-ban múlt héten 13500 Ft volt, ami azért elég durva)
Kipróbáljuk, köszönöm a válaszokat!
A Britshopról akarom rendelni, ott 8400 körül írják, 5000 Ft felett ingyenes szállítással :) Meg elvileg az a Brit kutyaeledelek hivatalos oldala is.
Igen, onnan is rendelheted.
Az XL-es drágább, mint a többi, itt kicsivel több, mint 10.000 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!