Melyik fajta az amelyik alkalmas házőrzésre és a legegyszerűbb tartani?
Légyszí a kérdésre válaszóljatok!
Ne azt írjátok, hogy vegyek riasztót, meg lemérgezik, stb. Mert ezekkel tisztában vagyok, vennék riasztót is és a lemérgezés ellen is van pár módszer...
Illetve a plüss kutyás válaszra sem vagyok kiváncsi, nem azt írtam hogy nem akarok vele foglalkozni.
Az a kérdés, hogy azok közül a fajták közül, melyek alkalmasak A területőrzésre, közülük melyiket lehet a legegyszerűbben tartani nagyáltalánosságban.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"lemérgezés ellen is van pár módszer..."
Azt megnézném, hogy akadályozod meg azt hogy éjszaka bedobnak egy mérgezett akármit a kutyának.
Inkább ne vegyél kutyát, főleg azért mert egyiket sem szabad kicsapni az udvarra azt kész. Nincs olyan hogy legegyszerűbb tartani...
Kapcsolódó kérdések:
Kertes házban élünk, kinti-benti lenne. Kutyaiskolába el tudunk járni, de nem szeretnék nehéz esetet. Esti futáshoz jó lenne egy olyan társ, akinek van tekintélye. Mostani kutyám egy 14 kg-os jól szocializált kistestű, agilityzünk, meg van egy 11 kg-os, aki nincs oda a...
Szeretnék komolyabb szinten canicrossozni a jövőben, de közben társ is lenne a kutya. Olyan fajtát keresek, ami elég erős, hogy segítsen, jól bírja a futást, lehet vele közösségbe menni, beülni egy kávézóba akár. Legyen együtt tartható más kutyával, macskával. Ne...
Első saját kutya lenne. Épp azért, mert kutyás tapasztalatom kevés van, maradnék inkább a fajtatiszta, tenyésztőtől vett kutyánál, mint a menhelyinél. Nem kedvelem a nyomott orrú fajtákat, mint a bulldogok, nem tartom egészségesnek a kutyára nézve, pedig tudom, hogy...
Előre is köszönöm. :)
Sétáltam a fiammal(8) az utcán és egy gyönyörű és hatalmas fekete-fehér foltozott kutya jött szembe. Bárány türelmű, hatalmas barna szemekkel. Hosszú szőrű volt alapszíne fehér és rajta fekete foltok. Amikor megkérdeztem a tulajt azt vágta rá, hogy úgyse ismerem,...
Egyenlőre nem tudom kan vagy szuka legyen, szeretnék vele kiállításokra is járni (ICH-t szerezni)de mentőkutyának is akarom.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!