A ti kutyátoknak volt már ilyen?
Figyelt kérdés
A mostanában amikor a kutyusom kakil, a popsijánál valami piros bél (?) kilátszik. Miután elvégezte a dolgát eltűnik. Egyébként jókedvű, nincs szorulása, hasmenése. Ezzel pár hete már egyszer elvittem orvoshoz, megnézték, de semmi konkrétat nem mondtak. Szerintetek visszavigyem?2019. júl. 12. 14:58
1/3 anonim 

válasza:

válasza:Persze, egy kb befőttes gumi vastagságú piros "karima" látszik, ami aztán visszahúzódik. Szvsz ez teljesen normális, több kutyánál is láttam már.
2/3 anonim 

válasza:

válasza:Igen volt és én is elvittem állatorvoshoz, de ondták, semmi baj nincs. És tényleg nem volt semmi, rendben volt, valószínűleg erőlködéstől jött elő.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2019. júl. 14. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Ti hogyan tanítottátok meg a kutyátoknak, hogy séta közben ne rántson el ha szólsz neki, vagy alapból se hanem sétáljon nyugodtan (? )
Tippeket várok és szeretnék, köszönöm előre is.
Mit szoktatok főzni a kutyátoknak?
Olyanokhoz szól a kérdés akik külön a kutya számára főz. Miket szoktatok beletenni? Pl darált hús, répa, rizs egybe főzve Ezt csináltuk legutoljára de ezt sem akarta megenni, úgyhogy hús levest kapott bele áztatott táppal. De fűszeres kajákat nem nagyon akarunk neki adni
A ti kutyátoknak milyen állapotban van a fogsora?
Van esetleg hiányzó, vagy letört foga? Mennyi idős a kutya?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!