Kezdőoldal » Állatok » Lovak » A KenTaur Monaco kishasvéd ős...

A KenTaur Monaco kishasvéd ős hevederből van bárány szőrös?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem találtam bárányszőröset sehol az interneten. Akkor ezekszerint ebből a fajtából nincs. De akkor esetleg lehet rendelni kishasvédős hevederre bárányszőrt? Ha igen hol?

2020. ápr. 27. 19:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem valószínű. De van az Equina Lovasboltban kishasvédős szőrmés heveder, ha az megfelel
2021. okt. 16. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Egy lónak társ?

Van egy lovam aki úgy került hozzánk, hogy van csikója, de nemsokára eladjuk! Kéne egy társ a kancámnak de még egy lovat nem akarunk! Az nem lenne jó, ha egy kecske és egy bárány lenne vele? Meg esetleg pár tyúk(de tudom hogy azzal semmit nem érünk el!). Szamarat sem akarunk tartani!

Miért nem fér meg egymás mellett a Bárány meg a kutya?

Ezt olvastam több oldalról is,viszont ha kiskorúk óta együtt nevelkednek fel?

El van e egy shetlandi póni egy kameruni bárány kossal?

El van-e egy kameruni bárárny (kos) egy shetlandi pónival ?

Szeretnék vásárolni egy shetlandi pónit,2-3 kecske gidát (ebből egy bak),2-3 bárányt (ebből egy kos). Tarthatom-e őket együtt, egy udvaron és egy istállóban?

A póni 2 éves kanca lenne, a bárányok és a kecskék választásiak. Van esetleg valakinek személyes tapasztalata?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!