Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Vélemények a hafikról?

Shetlandi533 kérdése:

Vélemények a hafikról?

Figyelt kérdés

Haliho! A jövőben szeretnénk egy haflingit ezért szeretnék pár véleményt a fajtáról.

Tudom, egyedfüggő is de kíváncsi vagyok.

Köszönöm :)

2020. jún. 21. 20:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Többnyire nyugisak bár azt vettem észre, hogy a többség akaratos.
2020. jún. 21. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Vannak köztük konok, nehezebben kezelhető egyedek szép számmal, de egyébként nyugodt, gyerekbarát lovak.

A patájuk minősége nem a legjobb sok esetben és hízékonyak (mivel nagyon jól hasznosítják a táplálékot).

Nagy teljesítményt ne várj tőlük (nem versenysportra valók), de nem is olyan komótosak, mint egy hidegvérű pl.

2020. jún. 21. 20:26
 3/6 anonim ***** válasza:
62%
2020. jún. 21. 20:27
 4/6 A kérdező kommentje:

#1 Köszi :)

#2 Köszi a választ, hobbi célra lesz, max szabadidős versenyekre gondoltam :)

2020. jún. 21. 21:15
 5/6 felhasználó190 ***** válasza:
100%
Hobbilónak szerintem tökéletes. 1 évig csak hafikat lovagoltam és nagyon belelopták magukat a szívemben. Nagyon bennük van ált az a tipik póniság, sokszor nehezebb ellovagolni őket mint a melegvérűeket.
2020. jún. 22. 20:21
 6/6 A kérdező kommentje:
#5 Köszi, a pónikat nagyon bírom a kis dolgaikkal, úgyhogy evvel most megerősítetted a véleményem ^^
2020. jún. 22. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Mi a legolcsóbb és legegyszerűbben felépíthető beálló avagy box -szerűség 2 lónak? Illetve aki használ állattartó sátrat othon annak mi a véleménye...

Teljesen össze vagyok már zavarodva . Hónapok óta azon rágom magam hogy a füves karámba milyen beállót vagy box valamit rakjak 2 lónak ami lehetőleg 300eft fedez . A fa anyag iszonyat drága. A neten van fent 2 kocsi számára való lemez beálló nyereg tetovel de azoo ugye...

Valaki aki jár a Csilló Lovasiskolába Pilisre az elmondaná a véleményét?

17 éves vagyok és szeretnék komolyan foglalkozni a lovaglással, érdemes?

Star szintetikus nyereg vélemények/méretek?

Ezt a nyerget néztem ki, véleményekre lennék kíváncsi, illetve ha valakinek van, nagyon megköszönném, ha a markamra és a gerinccsatorna szélességét lemérné nekem! 17,5-es ülőfelületű érdekelne. Köszi!

Valakinek van véleménye /tapasztalata a Kentaur Julay Hanulay 2 ( ||) nyergéről?

Tavasz közepe felé szeretnék a lovammal versenyezni kezdeni, de még nem akkora magasságokon (regionális, REV felkészítő számokon). Ez a nyereg megfelelő lehet?

Mik a véleményeitek az alábbi lovardákról? (elsősorban bértartásra keresek helyet. )

1) Dominika Ranch (Fót) 2) Pipacshon lovarda (Sóskút) 3) Equina lovasfarm (Ócsa) 4) Bolha ranch (Biatorbágy) 5) Németh lovarda (Tárnok) 6) Buckaroo ranch (Törökbálint) 7) Gazsó tanya (Budapest) 8) Katlan lovarda (Budapest) 9) Imre tanya (Tárnok) 10) Hosszúréti...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!