Valaki aki jár a Csilló Lovasiskolába Pilisre az elmondaná a véleményét? 17 éves vagyok és szeretnék komolyan foglalkozni a lovaglással, érdemes?
Szia!
Én nem, viszont vam egy lány, a tiktok neve lilicsernai2 ha jól tudom, ő oda jár, tőle szerintem kérdezhetsz ^^
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! 25 éves vagyok és most jutottam el odáig, hogy megengedhessem magamnak, hogy lovagolni tanuljak. Versenyekre járni nem szeretnék, csak annyira vágyok,hogy magabiztosan meg tudjak ülni egy lovat, esetleg terepre is kimehessek az ismerőseimmel. Viszont a...
Érdekelne, hogy ennyi pénzért érdemes-e venni ilyen patracot: És hogy mennyiben különbözik ez az előzőhöz képest: Kényelmesebb? Vagy csak a lóra van hatással, hogy dupla betétes? Ti megvennétek valamelyiket, vagy szerintetek túlzás az ára?Különben még kinéztem ezt: ...
Sziasztok!Előre leszögezném hogy MÉG nincs lovam, DE érdekelne hogy milyen nyerget érdemes venni hobbi célra.Szeretném, hogy tökéletesen illeszkedjen a lovamra, tehát nem tudom, hogy szóba jöhet- e egy ilyen nyereg: Nyergesmesterrel rá lehet igazítani? Vagy csakis...
értelemszerűen nem fogok már nőni, és mindig nagyon tetszettek az arabok de ők alacsonynak tűnnke:(
16 vagyok, 2 év múlva érettségizek és nagykoromban lovakkal szeretnék foglalkozni. Ismerem a Monty Roberts módszert, hamarosan vizsgázni is fogok belőle. Arra gondoltam, hogy érettségi után az Epona Spanyol Lovasiskolába mennék tanulni, ahol elvégezném a belovaglót....
Lécci írjátok le a véleményeteket, Tapasztalatokat!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!