Mennyi időbe/hány évbe telt nektek mire az őshonos kancatámogatást ténylegesen ki is fizették?
Figyelt kérdés
2024. febr. 23. 19:26
1/1 anonim 

válasza:

válasza:Egyáltalán kifizették? Mert en kakit se kaptam 🥰👌
Kapcsolódó kérdések:
Baktériumkultúra tenylegesen tobb napon keresztul ajanlott adagolni? Vagy eleg egyszerre?
Lattam egy videot ahol majdnem 1 heten keresztül mindennap adagolta hozza valaki reszletekben. 30% vizcsere is szukseges par nap mulva?
Valaki talált/használt ténylegesen hatásos szúnyogriasztót, vagy ismer egyéb szúnyog elleni praktikát?
Többnapos víz közeli erdei túrára készülve szeretnék biztosra menni.
Szeretnék kutyust vételezni, de az ország másik részén lenne.
Így arra gondoltam hogy egyfajta állat házhozszállításért, mint szolgáltatás...
Akik ténylegesen vigyázva és odafigyelve hozzák el
Van, aki ténylegesen ért a macskák táplálásához?
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyi ennivalóra van szüksége egy 9 kilós cicának, ha szeretném, hogy 1-2kg-ot fogyjon. Felnőtt ragdoll cica, úgyhogy nem annyira elhízott, viszont láthatóan/tapinthatóan zsíros egy két helyen, így az állatorvos is azt javasolta, hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!