Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mit lehet tenni fogatban?

Mit lehet tenni fogatban?

Figyelt kérdés
Lovam fogatban (nem nálunk) vált keményszájúvá. Amíg lovagolom, igyekszem rajta javítani, és ott sikereket is értem el, de fogatban nem változott a helyzet. Nincs a jártatókocsin fék, és így csak a zablával lehet lefékezni a lovat. Ha már rendesen kiszaladta magát, akkor szóra is hallgat, de addig nagyon menős. Fogatban nincsenek azok a segítségek, amiket lóháton alkalmazok, vagy csak én tudom rosszul.
2012. jan. 4. 18:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Próbáld ki a gag zablát (ha szidni is fognak érte) inkább kicsi keményebb zabla minthogy elvigyen.. illetve fogatozás előtt egy kicsit lefutózhatnád. ;)

De azt a féket meg kéne csináltatni! 1. mert életveszélyes, 2.mert megbüntetnek érte. :S

2012. jan. 4. 19:14
 2/2 anonim ***** válasza:

A fék az hasznos, szóval mielőbb szereld be/meg.

Fogatba a mi lovunk is kemény, feszítővel is képes szárral húzni a kocsit, de lovagláshoz elég egy finomabb zabla.

Próbálj meg egy kicsit keményebb zablát, és ahogy előttem mondták, mozgasd le egy kicsit a lovat, legalább bemelegszik.

2012. jan. 4. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!