Mit lehet tenni fogatban?
Figyelt kérdés
Lovam fogatban (nem nálunk) vált keményszájúvá. Amíg lovagolom, igyekszem rajta javítani, és ott sikereket is értem el, de fogatban nem változott a helyzet. Nincs a jártatókocsin fék, és így csak a zablával lehet lefékezni a lovat. Ha már rendesen kiszaladta magát, akkor szóra is hallgat, de addig nagyon menős. Fogatban nincsenek azok a segítségek, amiket lóháton alkalmazok, vagy csak én tudom rosszul.2012. jan. 4. 18:44
1/2 anonim 

válasza:

Próbáld ki a gag zablát (ha szidni is fognak érte) inkább kicsi keményebb zabla minthogy elvigyen.. illetve fogatozás előtt egy kicsit lefutózhatnád. ;)
De azt a féket meg kéne csináltatni! 1. mert életveszélyes, 2.mert megbüntetnek érte. :S
2/2 anonim 

válasza:

A fék az hasznos, szóval mielőbb szereld be/meg.
Fogatba a mi lovunk is kemény, feszítővel is képes szárral húzni a kocsit, de lovagláshoz elég egy finomabb zabla.
Próbálj meg egy kicsit keményebb zablát, és ahogy előttem mondták, mozgasd le egy kicsit a lovat, legalább bemelegszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!