válasza:

válasza:

válasza:A csikós stílus ugyanaz, mint a western, valahol - a western az amerikai munkalovaglás, a csikós a magyar. Az USA-ban rájöttek, hogy ezt el lehet terjeszteni, és pénzzé tenni, mi már kevésbé...
Az igazi (!) csikós igazából jellemezhető suttogóként is, és gyk egész életét a lova és többi állata mellett tölti.
További kérdések:
nem a versenyzés a cél, csak hogy lovagolhassak, és ne lovasiskola keretein belül. a timpexnél voltam előtte sokáig, de most kipróbálnék mást is.
Kiskunhalason volt egy FKV fertőzött ló (már el is altatták), és állítólag a hatósági állatorvos azt mondta nekik, hogy ne szóljanak senkinek, mert csak felesleges pánikkeltés lenne, nincs kockázat, a ló legyen karanténban, ennyi elég. Úgyhogy az emberek jöttek-mentek...
Mindketten odamennek, ahol elérik egymást, lesunyítják a fülüket és csípkednek egymás fejére. De közben nem "vonyítanak" meg kaparnak. Csak így csendben csipkelődnek.
Főleg kisebb pónik. Bárhol voltam és voltak pónik általában haraptak, állatkertekben például ki is van írva hogy vigyázz, harap. Miközben más állatokat meg lehet simogatni
Szeretnék megtanulni lovagolni. Van rá valamekkora keretem havi szinten, de próbálnék minél többet tanulni az egész lótartásról. Igyekszem minél több szakirodalmat is olvasni stb.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!