Ciki lovaglóruhában bemenni a boltba?
Biciklivel szoktam menni a lovardába, és amikor hazafelé jövök pont útbaesik a bolt, és néha be szoktam menni, ha kell valamit venni, így nem kell kétszer fordulni.
Viszont ilyenkor mindig nagyon hülyén érzem magam, amiért lovaglóruhában megyek be. Ugye néha koszos is szokott lenni a nadrágom meg cipőm, illetve ugye lószagú vagyok.
Mennyire ciki ez szerintetek?
19/L
Én pont leszarom ! :D egyszer bementem egy cukrászdába is !
Ami inkább engem zavar ha azt látom , hogy nem tetszik nekik a ló illata ! Az nekem is kellemetlen szokott lenni ! De igazából én mentem már minden boltba mert úgy adódott , hogy lovaglás után kell bemmeni valahova ! Szerintem egyáltalán nem ciki ;)
Köszi a válaszokat.
Viszont ha ezt nem a Lovak kategóriába írtam volna, szerintem biztos kaptam volna pár negatív választ is.
Biztos, hogy kaptál volna, mert nagy az Isten állatkertje, és sok a hülye ember :)
De amíg nem azért grasszálsz a boltban lovasan, mert feltűnési viszketettséged van, hanem egész egyszerűen mert nincs kedved/drága időd felesleges köröket futni az otthonod és a bolt között néhány ember finnyás jóérzése miatt, addig, ahogy mondtuk: pont leszarhatod az ostoba képüket ;)
Én se osztom ki azokat a nőket, akik a fél drogériát magukra locsolják, és kis híján megfúlok az őt körüllengő szagfelhőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!