Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ma majd nem megrúgott a lovam...

Ma majd nem megrúgott a lovam de szerintetek mért akart felrúgni?

Figyelt kérdés
Ma ahogy szokásos módon behoztam az istállóba (napközben karámba van 1 másik lóval) vittem be neki a szénát és ahogy jöttem kifele a bokszból rúgot csak épp hogy nem talált el de nem értem hogy miért mi okból akart felrúgni nem volt semmi előzménye,és ez nagyon rosszul esett nekem...vélemény ??
2014. máj. 16. 19:32
 1/4 A kérdező kommentje:
majdnem*
2014. máj. 16. 19:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha te nem tudod,akkor az honnan tudja ,aki ott sem volt? Megijedt,vagy szemétláda.... Ha nem szokott csinálni ilyet,akkor valami extrém oka lehetett .
2014. máj. 16. 19:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Megcsíphette akár egy rovar is.
2014. máj. 17. 15:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy valamiért te zavartad a komfortérzetét, mert esetleg olyan színű ruha volt rajtad, vagy valami olyan szagot érzett rajtad, amitől félt, sőt az is lehet, hogy küldött már jeleket feléd figyelmeztetőleg, amiket nem vettél észre. (Nem sunyított, csapkodott a farkával, emelgette a fejét, lábát? )

Egyébként lehetnek a lovak a fronttól is kissé gyagyásak, bár azért az hogy emberre rúg, tényleg elég extrém.

2014. máj. 17. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!