Írjatok tapasztalatokat az otthoni lótartással kapcsolatban. Illetve ha tudtok tippeket/trükköket kezdő lótulajdonosnak? 😁

válasza:

válasza:

válasza:-Egyedül nem tart normális ember lovat!
-legyen pénzed. Úgy egy talicskányi.

válasza:biztos fel vagy rá készülve ha gyakorin kérdezed? Csak hogy tudd, mivel jár:
-rengeteg pénz
-minden reggel, délben, este etetni kell a lovat, naponta trágyázni stb.
-Kettő ló minimum
-lovanként 1 hektárnyi hely kell
-fel kell ismerni a ló betegségre utaló jeleit
STB.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egy 10 éves fjord heréltet lovagolok pár hónapja, aki iskolaló. Sajnos ha megijed, elrohan és elragad, emiatt estem már róla párszor, ami kicsit elvette a kedvem tőle. Egyébként szeretem lovagolni, kényelmes, jó mozgású. Van a lovardánkban egy nagy termetű, idős, jól...
Szeretnék megtanulni lovagolni, vonz ez a világ, habár eddig nem sok közöm volt hozzá. 2014 és '15 nyarán voltam egy 3 napos lovastáborban, ahol ültem kb. napi fél-egy órát a lovon, lépés és ügetés is volt (tan, és a "pattogós", elnézést, elfelejtettem a helyes...
Nem vagyok teljesen kezdő azért, mert egy ideje már járok lovagolni lovardába, viszont nem annyira szeretek ezeken a szervezett edzéseken részt venni, amikor csak azt lehet csinálni, amit az oktató mond. Vágtázni pl ma az esetek felében szabad, és akkor is max 2...
Lovas iskolába nem szeretnék járni. Teljesen kezdő vagyok és hobbi szinten szeretném űzni ezt a sportot.
Ma voltam életemben először, és kérték, hogy szerezzek be gerincvédőt,hazaértem, megnéztem a neten, de azt nem tudtam, hogy ennyiféle van. Van ez a motoros protektor, van amelyik ilyen golyóálló mellény szerű, meg még fene tudja milyenekt láttam a neten. Milyet érdemes...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!