Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Írjatok tapasztalatokat...

Írjatok tapasztalatokat az​ otthoni lótartással kapcsolatban. Illetve ha tudtok tippeket/trükköket kezdő lótulajdonosnak? 😁

Figyelt kérdés
Bármit. Közös cuki történeteket is irhattok a pacitokkal, főleg ha nektek is az első pacitok

2017. máj. 23. 14:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy 50nm es panellakás 10 emeletén, ahol nincs lift nem igazán jó lovat tartani. Remélem hasznos volt a topp.
2017. máj. 23. 14:56
 2/8 anonim ***** válasza:
39%
Mármint a TIPP?
2017. máj. 23. 15:30
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Az. Tipp lett volna. Csak telefonon nagyon egymás mellett van az i és az o. :D mindenesetre ott ne tartson lovat. Akkor se, ha az ágytartóból tudná etetni! Lovat ne zárj össze tigrissel se. A ló nem igazán jól repül, továbbá nem jó Barff al etetni.
2017. máj. 23. 15:35
 4/8 anonim ***** válasza:
57%

-Egyedül nem tart normális ember lovat!

-legyen pénzed. Úgy egy talicskányi.

2017. máj. 23. 15:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Jó ha már túl vagyunk a hülyeségen, normális válaszok is jöhetnek. És ahogy írtam főként lótartók írjanak, ne az aki panelban lakik.
2017. máj. 23. 18:02
 6/8 anonim ***** válasza:
76%

biztos fel vagy rá készülve ha gyakorin kérdezed? Csak hogy tudd, mivel jár:

-rengeteg pénz

-minden reggel, délben, este etetni kell a lovat, naponta trágyázni stb.

-Kettő ló minimum

-lovanként 1 hektárnyi hely kell

-fel kell ismerni a ló betegségre utaló jeleit

STB.

2017. máj. 24. 15:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen tudom. Bár nem mindennel értek egyet. Azért köszönöm.
2017. máj. 25. 08:07
 8/8 anonim ***** válasza:
77%
Nem egyetérteni kell, hanem ezeket biztosítani a ló számára... Ha szerinted a ló nem ménesi állat pl, akkor tarts helyette macskát. Az elvan egyedül.
2017. máj. 25. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Kezdő idősebb (40+) lovas vagyok,3 éve lovagolok. Jelenleg feles tartója vagyok egy lónak, de nem vagyok biztos benne, hogy ő a nekem vaLÓ. Hogyan...

Egy 10 éves fjord heréltet lovagolok pár hónapja, aki iskolaló. Sajnos ha megijed, elrohan és elragad, emiatt estem már róla párszor, ami kicsit elvette a kedvem tőle. Egyébként szeretem lovagolni, kényelmes, jó mozgású. Van a lovardánkban egy nagy termetű, idős, jól...

Mennyi alkalom a megfelelő egy héten, egy kezdőnek?

Szeretnék megtanulni lovagolni, vonz ez a világ, habár eddig nem sok közöm volt hozzá. 2014 és '15 nyarán voltam egy 3 napos lovastáborban, ahol ültem kb. napi fél-egy órát a lovon, lépés és ügetés is volt (tan, és a "pattogós", elnézést, elfelejtettem a helyes...

Kezdő lovasnak ajánlott saját ló?

Nem vagyok teljesen kezdő azért, mert egy ideje már járok lovagolni lovardába, viszont nem annyira szeretek ezeken a szervezett edzéseken részt venni, amikor csak azt lehet csinálni, amit az oktató mond. Vágtázni pl ma az esetek felében szabad, és akkor is max 2...

Ismertek budapest környékén keresek egy lelkiismeretes profi lovas edzőt, akinek saját lova van és nem a lehúzás a célja?

Lovas iskolába nem szeretnék járni. Teljesen kezdő vagyok és hobbi szinten szeretném űzni ezt a sportot.

Kezdő lovasnak milyen gerincvédőt ajánlotok?

Ma voltam életemben először, és kérték, hogy szerezzek be gerincvédőt,hazaértem, megnéztem a neten, de azt nem tudtam, hogy ennyiféle van. Van ez a motoros protektor, van amelyik ilyen golyóálló mellény szerű, meg még fene tudja milyenekt láttam a neten. Milyet érdemes...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!