Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kóbor macskák elűzése?

Kóbor macskák elűzése?

Figyelt kérdés

Bejárnak a teraszomra, elő kertembe és tele hugyoznak, sz4rnak mindent a kóbor szomszéd macskák.

Kóbornak nevezem őket, mert így könnyű állatot tartani hogy más házánál vannak egész nap.

Hiányos a szőrzetük, piszkosak, beteges kinézetűek, bolhásak.

Nem szeretném ha az én benti állataim elkapnának valamit..vagy akár mi is.

Mit lehet ellenük tenni, hogy eltakarodjanak?

Van valami hatásos riasztó szer?

2020. okt. 25. 18:38
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
32%
Talán segíteni kellene rajtuk, hogy normális körülmények közt élhessenek, nem pedig "elűzni" szerencsétleneket..
2020. okt. 25. 18:41
 2/29 A kérdező kommentje:
Akkor gyere és segíts rajtuk.
2020. okt. 25. 18:45
 3/29 anonim ***** válasza:
25%
Te vagy a szomszed, te segits!
2020. okt. 25. 18:47
 4/29 anonim ***** válasza:
21%
Ne adj nekik enni, akkor nem mennek oda.
2020. okt. 25. 18:47
 5/29 anonim válasza:
19%
Egyetértek az első hozzászólóval
2020. okt. 25. 18:48
 6/29 anonim ***** válasza:
21%

Undorito vagy! Te keptelen vagy segiteni...pedig neked is van allatod? Sajnalom oket! Persze az allatvedoket konnyu hivogatni...bar meg arra se vagy kepes!

Eroltesd meg magad, beszelj a szomszeddal, aztan irj a helyi jegyzonek/onkormanyzatnak/hatosagi allatorvosnak, szolitsak fel a szomszedot az allatok megfelelo tartasara. +Jelezd a kozelbenlevo allatvedoknek.

2020. okt. 25. 18:50
 7/29 A kérdező kommentje:

Nem mondod komolyan.. Én tartsam a szomszéd állatát?

Na meg a jó édes.... :)

Max az lesz a vége hozok egy kutyát ami széttépi őket.

Humánus megoldást kerestem volna. Köszönöm a semmit.

2020. okt. 25. 18:52
 8/29 anonim ***** válasza:
21%
Lelett irva a humanus megoldas idiota!
2020. okt. 25. 18:53
 9/29 anonim ***** válasza:
20%
Ez a megnyilvánulás mindent elárul a nem létező jellemedről. És te tartasz állatokat🤦🏻‍♀️
2020. okt. 25. 18:53
 10/29 anonim ***** válasza:
32%

Szívesen kölcsön adom a kutyáimat. Két pitbull és egy cane corso. Igaz, a macskákat IMÁDJÁK, de az ilyen féreg embereket szívesen megtanítanák tisztelni az életet, az állatokat.

Nyomorult egy lelkivilágod lehet.

2020. okt. 25. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Mi ez a nagy felháborodás a CEU "elűzése" miatt?

Kezdjük ott, hogy én sem szeretem a jelenlegi kormányt, de az egy tök jogos lépés volt a részéről, hogy egy a munkaerőpiacon nulla értékkel bíró diplomákat adó intézményt nem támogat tovább. Egy valamirevaló reál szak nem volt abban a suliban, mekisbölcsészképzőkből...

Ágyi poloskák elűzése lehetséges a meggyilkolásuk nélkül?

Szóval az a helyzet áll fenn,hogy nemrég összeköltöztem a menyasszonyommal egy közös albérletbe. Jól szituált helynek tűnt de egy hét után észrevettük, hogy viszkető csípések vannak rajtunk. Először nem tudtuk mitől de megláttuk az ágyon az apró bogarakat, rájöttünk,...

Nyest elűzése hogyan?

Ikerházba lakunk és a szomszéd padlásárol feljön a nyest a mi részunkre is, hogyan tudnánk őket elűzni? olyanra gondolok hogy régen az öregek hogyan. nem ilyen tudományos gép szarságok meg hasonló.

Színvonalas egyetemek elűzése helyett miért nem az ilyen AAA Auto féle gengszter cégek kitakarításával foglalkozik a kormány?

Éves szinten több száz, de talán több ezer embert vernek át, tesznek tönkre anyagilag teljesen szándékosan. És ez csak egy cég ami a vásárlóival való kicseszésből él. Ki tudja mennyi van még rajtuk kívül. Miért pont az egyetemek zavarják annyira a kormányt?

Macskák elűzése a háztól, hogyan?

Adott egy ház, amit eddig béreltek tőlünk, de lassan szeretnénk újra birtokba venni. Hamarosan kiköltöznek, de 5 vagy 6 macskát odaszoktattak a házhoz. Ott ülnek az ablakokban, odacsinálnak a virágágyásokba. Mit lehet tenni hogy eltűnjenek? A kutya nem jó megoldás,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!