Hogyan takarítsam a szobám? Milyen időközönként?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
2 tengerimalackám van, 160cm-es hosszú ketrecben. Naponta 3x, minden etetés előtt kiengedem őket fél órára, amíg kiszedem a pisis részeket az alomban alattuk, helyette teszek újat. Kajával mennek vissza. A kérdésem, hogy elég sokat bogyóznak és úgy tudom, nagyon nem...
A napokban vettem egy 54 literes akváriumot. Csapvizzel feltöltöttem,biostarttal kezeltem 1 hétig.félig homokos fig kavicsos ajzat.4 élő növénnyel. Kb 24-25 hal. Törpe gurámj,guppi,molli,neon,citrom lazac,fekete aranyhal és valami fura algaevö hal valamint 1 vitorlás....
Két problémám van, az egyik, hogy akármilyen hiper-szuper szagmegkötős macskaalmot veszek, ugyanúgy kellemetlen szagú. A másik problémám, hogy ez által minden nap kaki-kiszedés után újabb réteg macskaalmot kell a tetejére szórni. Ti mit tanácsoltok, hogyan lehetne...
halak mennyisége 25db, 1 rák, természetesen növényzet...és minden átlagos...szűrőre is kíváncsi vagyok, meg a vízcserékre is...
Tehát hogy csináljam hogy a halaknak és nekem is kényelmes legyen. van 3 black molly,3 narancs molly, 6 kékneon, 3 gurámi, 2 algaevő harcsa. Tegnap lettek betelepítve.
Csak 20%-os vízcsere, vagy a talajról hogy távolítsam el a kakét, meg a kaja, és növénymaradékot, és milyen időközönként?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!