Honnan szedheti össze a bolhákat?

válasza:

válasza:Most én is bolhákkal küzdök, az a gond nálam, hogy már elszaporodtak a szobámban. Egész életemben volt cicám, mindig kijárósak voltak és ez az első alkalom, hogy megtelepedtek bent a bolhák.
Porszívózással és piretrinnel próbálom irtani őket. Felszórom vele a szőnyeget, a kanapét, esténként felporszívózom a port lefekvés előtt. Minden ki van mosva minden használat után... Elvileg így is legalább egy hét, mire minden gyerekbolha meg minden pete megsemmisül. Már érezhetően kevesebben vannak, de még mindig rám-rámugrik egy. Kábé 3 napja csinálom a procedúrát.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:5! Pontosan! XD XD
A Zállatorvos videói nagyon informatívak! 😀

válasza:

válasza:

válasza:Te beviszed a petéket, bolhákat a cipőddel. Esetleg bemennek maguktól is, ha mondjuk az ajtódban hemperegnek a rühes kinti macskák.
Nálunk is ez volt. Tele volt kinti kóbor macskával a kertem és megfertőzték bolhákkal a benti macskámat.
Nexguard cseppet vettünk, hatásos volt. A kóborokat meg zavard el valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Van egy cicánk. Nem szeretnénk még ivartalanítani. Akarunk majd kiscicákat. Azután ivartalanítás. Mennyi idő az amíg szedheti? 1-2 évre gondoltunk. Ennyi idő alatt nem lesz baja?
Az a baj, hogy nem ismerem még túl rég a cicát, és félek őt csak így elvinni, nem tudom, hogy reagálna.. Meg hát persze nem az enyém, de úgy látom, hogy a gazdáját nem nagyon érdekli..
Nem tudom megpróbálkozzak-e vele, nem szeretném ha rosszul húznám ki és elvérezne...
Van egy kandurunk, fel eves elmúlt, mar kezd csavarogni, de azert nem sokat, minden nap hazajön. A ferjem nem szeretne ivartalanitani, mert "sajnálja", meg még nem latja a jeleit a csavargasnak. En meg tudom hogy érdemes, es nem is faj neki, de hiaba mondom neki nem...
Cuppog és nyáladzik, nem tudom mit tehetnék segítsen valaki kérem! :(
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!