Változik a befogadott macska arckifejezése?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:A szomszédunkból néha átjár az udvarunkra egy jobb szó híján gonosz tekintetű macsek de mérges kinézete ellenére egy roppant barátságos szelíd állat. Nem deformálódott a feje csak olyan mintha azonnal marni akarna, sokáig nem is mertem közelebb engedni. Azt mondta a gazdája, hogy kölyökként is ilyen volt de ő épp ezért választotta mert sejtette, hogy nem kell másnak és gazdi nélkül marad.
Az állatoknak is van némi arcmimikájuk másképp néz ki egy jóllakott elégedett macska tekintete mint egy játszani vadászni készülődő v éppen rémülté, netán betegé. Én felismerem az enyém tekintetéből a pillanatnyi érzelmi állapotát elég kis hibaszázalékkal.:D

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az utcáról fogadtuk be,kb 5-6 hetes lehet. Eleinte semmi baj nem volt vele. Tegnap egész nap jó kedve volt, játszott,evett, ivott. Tegnap estére nagyon rossz állapotba került. Remegett, össze volt húzódva,el akart bújni. Nem evett és nem ivott. Ma felhívtunk több...
befogadott, néha dorombol simogatni is lehet, de pl,megfogni nem lehet, leesett a törölközö felvettem odatettem mellé ahol volt ugy megkarmolt hogy vérzett pl ha kiesett a szárazeledelböl egy darab visszatettem ugyanez történt
A verd oda az orrát és az egérfogós módszer nem az én világom. A macska autóbalesetes, semmi szín alatt nem mehet ki
Kb 2 hete megmentettük egy kiscicát. Eléggé sovány volt ezért etettük meg vettünk neki játékokat, viszont csak a teraszon maradhatott mert a szüleim nem akarták beengedni. Nagyon aranyos volt, bújós és játékos. Sajnos az időzítés a legrosszabb volt mert mentünk pár...
Kézből etetjük őket, sokat simogatjuk és az ölünkbe fektetjuk őket. Hagyjuk elbújni őket, össze bújva alszanak sokszor. Csendben próbálunk lenni mert minden kis zaj meg ijeszti őket. Tudom hogy egy nap alatt nem valtozik ez, de borzasztóan félnek és mit lehetne tenni,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!