Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen fajta cica?

Milyen fajta cica?

Figyelt kérdés
[link]
2024. máj. 14. 15:22
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Munchkin cat vagy magyarul tacskó macska.
2024. máj. 14. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Milyen kutyát válasszak? Egyáltalán való nekem kutya?

Egy kertes házban élek, a munkarendem változó van hogy 2 órát dolgozok de van hogy 9. A jellemző a 6-7 óra. Amikor tudom (reggel és este de most délben is.) leviszem sétáltatni akár többször is és hosszab ideig is, most a koronavírusban lenne időm rászoktatni az...

Milyen kutya illene hozzánk?

Egyenlőre még csak a fajtát keressük, hogy a jövendőbeli kutyusunknak. Amit tudni kell, illetve a feltételek: Nem szeretnénk kis testű (vagy mini) kutyust, mivel szeretnénk ha egy-egy kirándulásra is el tudna velünk jönni. (5 km felett). Naponta 2-3 sétát tudnánk...

Milyen hernyó ez? (többi lent)

Pár napja találtam két kis fekete, kb 1 cm hosszú hernyócskát. Enyhén szőrösek, a bőrük ráncos és pici fekete nyúlványok borítják, alig rövidebbek, mint a lábaik, három pár torlábbal és egy pár tolólábbal rendelkeznek, de állólábakat nem látok rajtuk. A legjobb tudásom...

Milyen lovatok van/milyen lovat bereltek vagy milyen lo a kedvencetek?

Szivesen olvasgatnek leirasokat a kedvenc vagy sajat akar feles tartasban tartott lovatokrol Hogy nez ki mi a neve valami kozos tortenet barmi johet!!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!