Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miert van egy vágás a cicam...

Miert van egy vágás a cicam fülében?

Figyelt kérdés
2016ban hoztuk haza az út szélléről és mar akkor is láttuk hogy van egy vágás a fülében , utannanéztünk és aztirják hogy ki lett herélve de az orvos akihez elvittük aztmondta hogy a heréi felcsusztak a hasába? Most akkor ez hogyvan?

2024. aug. 17. 14:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs kipakolva, akkor baleset miatt sérült meg
2024. aug. 17. 14:29
 2/3 anonim ***** válasza:
91%

NTR program miatt van, kóbor cicákat begyűjtik ivartalanítják és ezzel jelölik hogy ivartalanított.. ne legyen túl szaporodás, ivartalanítás után vissza engedik a területére ahol begyűjtötték.

Mi cicáink is ebbe a programba tartoztak csak még kicsik voltak ahhoz hogy vissza engedjék őket, és megúszták a megjelölést mert családba kerültek. orvosi információ a forrásom

2024. aug. 17. 15:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi🤗
2024. aug. 18. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Mit tegyek hogy a macskám ne rettegjen a körömvágástól?

Soha nem nyírtam bele,nem vérzett neki.Csak 1-2mm vágok hogy ne legyen tűhegyes,mégis azt hisz hogy meg akarom ölni.A kaparófát nem hajlandó sehogy használni.

Azt hallottam hogy nem baj ha a szobacicának le van vágva a karma, ez igaz?

Úgy olvastam hogy addig a részig lehet ahol még nem kezd sötétedni mert addig nem fáj neki és hogy így nem fogja bántani a bútorokat. Ez tényleg így van? És nem baj ha vágva van? (csak bent van, kint soha) Ez 'elfogadott' dolog és nem okoz majd semmi problémát? Kicsiként is lehet?

Kivágott zokni jó lesz hogy ne szedje ki a varratot?

Megvágta magát üveggel, a hátán,doki összevarta,de a kiálló részt nagyon ki akarja szedni a fogaival,ezért egy zokninak levágtam az ujjas részét,rá két lyukat a lábainak,hogy ne csússzon le. Ameddig kiszedik a varratot,ez jó megoldás?

Ha a macskának levágják a körmét, akkor többet nem fog egeret fogni?

Tudom, hogy vissza nő,kinti-télen benti macskáról van szó. Csak hallottam valami ilyesmi "mondást" és azért kérdem. Ugyanúgy visszanő,koptatja élesítgeti. Viszont ha a körömvágás előtt előszeretettel engedte belém a karmát akkor egy vágás miatt erről leszokhat,ahogy az egérfogásról is?

A cicának le lett vágva a körme és picit vérzik és most össze vissza ugrál és fél és támad megoldás?

Szóval a barátnőm levágta a cicának a körmét körülbelül a felét de két lábánál kicsit vérzik. Össze vissza rohangál és nyávog És mintha meg lenne bolondulva. Én mondtam a barátnőmnek hogy ne vágja le és Vigyük el orvoshoz De már türelmetlen volt hogy állandóan...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!