Miert van egy vágás a cicam fülében?

válasza:

válasza:NTR program miatt van, kóbor cicákat begyűjtik ivartalanítják és ezzel jelölik hogy ivartalanított.. ne legyen túl szaporodás, ivartalanítás után vissza engedik a területére ahol begyűjtötték.
Mi cicáink is ebbe a programba tartoztak csak még kicsik voltak ahhoz hogy vissza engedjék őket, és megúszták a megjelölést mert családba kerültek. orvosi információ a forrásom
Kapcsolódó kérdések:
Soha nem nyírtam bele,nem vérzett neki.Csak 1-2mm vágok hogy ne legyen tűhegyes,mégis azt hisz hogy meg akarom ölni.A kaparófát nem hajlandó sehogy használni.
Úgy olvastam hogy addig a részig lehet ahol még nem kezd sötétedni mert addig nem fáj neki és hogy így nem fogja bántani a bútorokat. Ez tényleg így van? És nem baj ha vágva van? (csak bent van, kint soha) Ez 'elfogadott' dolog és nem okoz majd semmi problémát? Kicsiként is lehet?
Megvágta magát üveggel, a hátán,doki összevarta,de a kiálló részt nagyon ki akarja szedni a fogaival,ezért egy zokninak levágtam az ujjas részét,rá két lyukat a lábainak,hogy ne csússzon le. Ameddig kiszedik a varratot,ez jó megoldás?
Tudom, hogy vissza nő,kinti-télen benti macskáról van szó. Csak hallottam valami ilyesmi "mondást" és azért kérdem. Ugyanúgy visszanő,koptatja élesítgeti. Viszont ha a körömvágás előtt előszeretettel engedte belém a karmát akkor egy vágás miatt erről leszokhat,ahogy az egérfogásról is?
Szóval a barátnőm levágta a cicának a körmét körülbelül a felét de két lábánál kicsit vérzik. Össze vissza rohangál és nyávog És mintha meg lenne bolondulva. Én mondtam a barátnőmnek hogy ne vágja le és Vigyük el orvoshoz De már türelmetlen volt hogy állandóan...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!