Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi történhetett a macska...

Mi történhetett a macska farkával?

Figyelt kérdés

Etetek több kóborkát.

Az egyik tegnap nagyon fura volt, csak ült a helyén, a fülei olyan furán álltak, éreztem,hogy valami nincs rendben. Becsipásodott az egyik szeme, azt letörölgettem neki. Aztán ma reggel kisebb sokkot kaptam, mivel a fele farka hiányzott. Tegnap ugye nem tűnt fel, mert össze volt gömbölyödve.

Lefertőtlenítettem neki betadinnal.

Eszik rendesen, azzal nincs gond.

Más külsérelmi nyom nincs rajta.

Természetesen elviszem orvoshoz, csak nem értem, mi történhetett szegénnyel.

Lehet, hogy ember bántotta? Vagy valamilyen vad? Róka esetleg?

Nagyon sajnálom, bánatosan üldögél, nem olyan,mint szokott lenni.

Köszönöm a válaszokat!

2024. szept. 17. 14:19
 1/3 anonim ***** válasza:
78%
Simán lehet, hogy kutya tépte le a farkát. Ha így van, akkor épphogy megmenekült a haláltól.
2024. szept. 17. 14:58
 2/3 anonim ***** válasza:
72%
Lehet sajnos bármi, ember, állat, vagy lehet beszorult/beakadt valahova.
2024. szept. 17. 15:38
 3/3 anonim ***** válasza:
82%

Felakadhatott kerítésre, elkaphatta kutya, róka, de olyat is láttam már, hogy magának rágta le (az okot nem tudom).

Szóval akármi is lehet, még csapda is…

2024. szept. 17. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Váratlanul meghalt az 5 hónapos kiscicám. Valakinek valami ötlete van hogy mi történhetet?

Reggel még minden rendben volt mielőtt evett volna fött csirke májat. Előtte neten utána olvastam hogy ehet-e májat és sokan írták hogy az ő macskájuk imádja a májat(itt gyakori kérdéseken írták) szóval oda adtam neki. Aztán haza jöttem és már többet nem kelt...

Mi történhet a cicámmal?

Van egy mobil klímám, a kifolyó vizet osszegyujtom és megy a mosdóba. Viszont most először (mindig le van takarva) nem volt teljesen lefedve és láttam hogy a macskám bele ivott egy keveset. Lehet belőle komolyabb baja?

Mi történhetett a macskával?

Sziasztok! Mai nap meghalt a macskánk, ami kereken egy hónapja sérült meg, és a véleményeteket szeretném kérni. A testének csak a hátsó fele sérült meg, eltört a medencéje és mindkét hátsó lábán seb volt, később a szőr is lejött teljesen róla. Tudom, hogy így...

Mi történhetett a macskámmal?

Eltűnt a 4 éves ivartalanított nőstény cicám. Tegnap reggel még meg volt,de napközben egyszerűen velszívódott. Megnéztünk minden árkot (falun lakunk) hátha megtaláljuk ha elütötték,de semmi sehol. Emberektől tartózkodik,csak hozzánk jön oda. Elég fürge,...

A macskám elfelejtett szobatiszta lenni. Mi történhetett?

2 napja tart. Hiába takarítom az almát rendszeresen, mindig máshova pisil, leginkább a kanapéra, ágyneműre. Eddig szobatiszta volt. Miért csinálja ezt?

Mi történhetett a macskáimmal?

Régen,már vagy 4 éve lehetett, Eltűnt egy macskánk,már mindenki kételkedett benne hogy él csak én nem,igazából már kezdtem én is elhinni hogy oké..vége És úgy 5 hónap után kint az udvaron megláttam hogy jön ,mondom Úristen.. Aztán teltek az évek és új cicáink...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!