Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Jogosan panaszkodnak páran a...

Jogosan panaszkodnak páran a családomban csak mert az elpusztult kevdenc macskám miatt fekete profilképre cseréltem ki a profilképemet?

Figyelt kérdés
Valamiért nem bírják a fekete profilképet csak mert a cicám elpusztult egy vírus miatt, és páran rám szálltak személyesen, hogy " mi ez a fekete profilkép? " Te haragudnál rám?
febr. 3. 16:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Nem érdekelne.
febr. 3. 16:40
 2/15 anonim ***** válasza:
87%
Kb semmi közük hozzá hogy miként gyászolod a macskád.
febr. 3. 16:45
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Én inkább azt nem értem hogy most miért kell ebből ekkora ügyet csinálni. Gondolok itt arra hogy a profilképed egy nagy feketeség. Oké hogy aki gyászol mert elhunyt valamelyik hozzátartozója és kirak egy ilyen képet vagy gyertyát vagy tudom is én, bár ezt is egy baromságnak tartom így végigkürtölni, szerintem, legalább is szerintem, de ez csak az én saját véleményem. Szóval a panasz abszolút nem jogos, mert ez a te dolgod és nem az övéké... zárd le ezzel pont.
febr. 3. 16:46
 4/15 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, a facebook-on "dívat" lett a profilkép feketére cserélése, ha meghal egy közeli hozzátartozó. Én sem értek vele egyet, de nem is érdekel. Ez egy jelenség.

Viszont ha nálad meglátnak az ismerősök egy feketeséget, joggal gondolják azt, hogy egy családtagod halt meg.

És számukra - családtagok - ez zavaró lehet. Szerinted hiányzik nekik számos telefonhívás vagy messenger-üzenet..? Ahol magyarázkodhatnak..?

Szerintem ezért vannak kiakadva.

A cica miatt vigasztalódást.

febr. 3. 16:59
 5/15 anonim ***** válasza:
76%
Nem haragudnék rád. De mondjuk én akkor sem kürtöltem világgá a gyászom sehol, mikor apám meghalt. Nem sok értelmét láttam sosem ezeknek a fekete profilképeknek, jó esetben az ember magában gyászol, nem a világnak mutogatja. Persze te tudod, ha neked segít ez bármit is, akkor maradjon.
febr. 3. 16:59
 6/15 Karina24 ***** válasza:
29%
Haragudni fölösleges, de nyilván megszólnak érte, mivel az ismerőseid azt fogják hinni, hogy valamelyik ember családtagoddal történt valami. Ha felnőtt vagy már nem tizenéves, akkor egyértelműen gyengeelméjűségre utal ez nálad.
febr. 3. 17:06
 7/15 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem általában hülyeség a Facebookon feketére vagy gyertyára cserélni a profilképet, ha az ember gyászol. Ez nem tartozik minden ismerősünkre. Egy cicát elveszíteni sokszor ugyanolyan nehéz, mint egy ember hozzátartozót. De a Facebookon világgá kürtölést egyik esetben se tartom jó ötletnek.
febr. 3. 17:12
 8/15 anonim ***** válasza:
75%
ÉHa az egyik ismerősöm ezt csinálná, és észrevennék, nyögnék egyet és tekernék tovább de nem érdekelne különösebben.
febr. 3. 17:38
 9/15 anonim ***** válasza:
85%

Senkinek semmi köze hozzá, mindenki olyan profilképet használ, amilyet akar. Az egy más kérdés, hogy ha valaki kirakatba teszi a gyászát, akkor az kérdéseket fog felveti, mert gondolom nem írtad le egy hosszabb posztban, hogy mi történt a macskáddal. Egy fekete profilkép alapján sokan gondolhatják, hogy valami közeli hozzátartozód halt meg, ezrét kérdezősködenek. Ez nem "rád szállás", hanem érdeklődés. Végülis azért tetted ki, hogy valamiért felhívd mások figyelmét a saját gyászodra, nem?

Egyébiránt én sem értem, mire jó ez. Ha kiírod magadból, kvázi megosztod másokkal a szomorúságod, azt még értem, de a fekete profilkép csak szimpla feltűnősködés, semmi érdemi információt nem hordoz önmagában.

febr. 3. 17:43
 10/15 anonim ***** válasza:
66%
Nem érdekelne,mivel nincs Facebook-om.
febr. 3. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!